top of page

Top 9 badplanken voor je badkamer


Als je een relaxmoment voor jezelf wilt inplannen dan is een lekker warm bad een ultiem ontspanmoment. Wanneer je lekker tot rust komt en echt even tijd voor jezelf neemt dan kan je de dag weer uitgerust beginnen. Of wanneer je na een lange dag thuiskomt is het heerlijk om tot rust te komen in een heerlijk warm bad.


Een aangename manier om volledig te ontspannen en even een moment van rust in te stellen. Wil jij genieten van je favoriete Netflix serie terwijl je in bad zit? Of gewoon heerlijk ontspannen met je favoriete drankje en een goed boek? Kies voor een mooie eyecatcher in je badkamer en ga voor een badplank.


Wat is een badplank?

Een badplank is te plaatsen op het bad en zorgt ervoor dat je tijdens het badderen je meest favoriete spullen binnen handbereik hebt. Denk aan je iPad of telefoon, favoriet boek of een lekker glas wijn of kop thee. Alles is stabiel en veilig neer te zetten op het badrekje. Op deze manier is het nog meer ontspannen tijdens het nemen van een bad.Het wordt ook wel een badrekje genoemd. Met een badplank kan je genieten van je warme bad en jezelf ook lekker vermaken. Of gewoon helemaal niets en een rustmoment creëren.


Welke verschillende badplanken zijn er?

Je hebt verschillende soorten badplanken. Er zijn badplanken van verschillende materialen. Er zijn houten badplanken, van eikenhout of bamboe. Vaak is bamboe een duurzamere keuze. Eikenhout badplanken zijn vaak iets luxer. Daarnaast heb je ook steigerhout badplanken of gerycyceld pallethout. Ook kan je ervoor kiezen om een badplank van ijzer aan te schaffen. Het is voornamelijk wat je zelf mooi vindt. Daarnaast zijn er ook verschillende formaten, ook heb je een badplank voor bijvoorbeeld je hottub.


Voordelen van bamboe badplank

Het voordeel van bamboe is dat het een zeer duurzaam materiaal is dat waterbestendig is en niet zal rotten. Bamboe is milieuvriendelijk en van nature antimicrobieel,

waardoor bacteriën geen kans krijgen om zicht te nestelen op het product.


Bamboe groeit sneller dan alle boomsoorten. Na vier tot vijf jaar zijn de stammen al 25 meter hoog en kunnen de uitgegroeide stammen geoogst en verwerkt worden. Dit in tegenstelling tot de traditioneel bekende harde houtsoorten waarbij 80 tot 120 jaar nodig (bij reeds bestaande plantages) is om materiaal met dezelfde hardheid te krijgen.


Bamboe is sterker en lichter dan normaal hout. Bamboe is harder dan de meeste houtsoorten, zelf 2 maal zo hard als eiken en tevens harder dan vele tropisch hardhout soorten. Door de dichte structuur is het houtworm-, rot- en vochtbestendig. (bron)



Badplank als cadeau

Een badplank als cadeau geven is ontzettend origineel. Wanneer iemand een nieuw huis koopt (met een bad) of een badkamer laat verbouwen dan is het een mooi persoonlijk cadeau waar je iemand echt mee kunt verwennen. Daarnaast is een mooie houten badplank altijd een mooie luxe aanvulling op een badkamer.


 

Top 8 badplanken

Wanneer je een badplank wilt aanschaffen dan is het goed om vooraf na te denken wat je ermee wilt doen. Wil je op je Ipad kijken, een boek lezen of wellicht op je laptop? Wil je ook plek hebben voor je glas wijn? Of misschien wil je een badplank zonder extra aanvullingen. Gewoon een mooie plank waar je iets op kunt zetten.


Zoals je ziet zijn er veel verschillende opties. Ik heb de mooiste badplanken in verschillende prijsklassen voor je onder elkaar gezet.

 

Badrekje van RelaxTub® - duurzaam Bamboe

Bij het badrekje van RelaxTub® is overal aan gedacht!

✔️ Meest ultieme & luxe badbeleving ✔️ Uitschuifbaar - Geschikt voor ieder bad ✔️ Favoriete badspullen binnen handbereik ✔️ Stevig & stabiel design ✔️ Plek voor je Ipad en telefoon

✔️ Ook geschikt als cadeau

Het stabiele design van de RelaxTub® badplank zorgt ervoor dat je spullen niet in het water belanden. Dankzij de speciale siliconen anti-slip laag blijft de badplank stevig op zijn plaats. De badplank beschikt over een elegante spiegel die ook gebruikt kan worden als houder voor je iPad of boek. Daarnaast creëer je met deze badplank een indrukwekkend ingerichte badkamer! Het badrekje van RelaxTub® is gemaakt van hoogwaardig 100% milieuvriendelijk bamboe, volledig FSC-gecertifieerd. Het bamboe is afgewerkt met een dunne beschermende laklaag, waardoor het badrekje volledig waterafstotend en vrij is van splinters.

Prijs indicatie: € 39,99



 

Bathr Luxe - Bamboe - Badplank


De badplank van Bathr beschikt over een wijnglas houder, telefoon houder, tablet houder / boekensteun, kaars/ bekerhouder en 2 extra opbergvakken voor bijvoorbeeld een handdoek of washandje.


Pluspunten


✅ Luxe design

✅ Gemaakt van 100% duurzaam bamboe

✅ Geschikt voor ieder bad

✅ Uitschuifbare lengte

✅ Met wijnglas houder, telefoonhouder en boeken / tablet steun


De badbrug is verstelbaar in lengte en geschikt voor ieder bad. De luxe badplank blijft stevig op zijn plek en biedt een veilige omgeving voor al uw bad benodigdheden. De badplank is gemaakt van 100% duurzaam bamboe.


Productspecificaties:


✔ Merk: Bathr

✔ Inhoud Verpakking: 1x Bathr Badplank, 1x Zeephouder

✔ Materiaal: Bamboe

✔ Kleur: Zwart

✔ Afmetingen: Lengte 75 tot 109 cm

✔ Gewicht: 3 kg

✔ Geschikt voor: Elk type bad

Vanaf € 44,95



 

Toivo Badrekje - Bamboe

Het uitschijfbare TOIVO badrek zorgt ervoor dat je tijdens het badderen al je favoriete spullen binnen handbereik hebt. Alles is veilig en stabiel neer te zetten en heeft zijn eigen aangewezen plaats op het plankje. Het TOIVO badrek is geschikt voor ieder bad en is gemaakt van milieuvriendelijk bamboe hout. Met zijn premium design past dit badrek daarnaast ook perfect bij elk type bad.

-Premium Design met afgewerkt zwart Bamboe hout -Geschikt voor ieder type bad -Stevig en stabiel design -Uw favoriete spullen binnen handbereik -Heerlijk ontspannen in bad


Vanaf € 35,99



 

Badrekje - IJzer

Hoe relaxed is dit moderne badrekje Bath van Pt, (Present Time)! Na een dag hard werken kan je even relaxen samen met je favoriete serie of film op je tablet.


Dit badrek heeft een afmeting: 61-86 x 18 x 7 cm. Het schuifbare gedeelte zorgt ervoor dat je deze gemakkelijk over je badrand heen schuift en past dus op ieder zijn bad. Hij is gemaakt van ijzer en is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren.

Vanaf € 33,35



 

Budu Badplank Bamboe

Wat is er fijner dan heerlijk tot rust komen in bad na een lange dag werken? De Budu Badplank maakt je moment in bad nog fijner. Op de Budu Badplank is ruimte voor je glas, telefoon en boek of tablet. Hierdoor kan je comfortabel een boek lezen of een film kijken. De Budu Badplank is een must-have voor iedereen die graag in bad gaat. De Budu Badplank wordt geleverd in een duurzame cadeauverpakking.


Vanaf € 30,55



 

Badplank Eiken - Badplank voor in bad

Met de mooie eiken badplank creëer je extra ruimte waardoor je je boek, device, snacks, drinken of wijn binnen handbereik hebt. Er is ruimte gemaakt in de badplank om je tablet en je drankje neer te kunnen zetten. Dé must-have voor iedere liefhebber van een warm bad.


Aanbieding van € 149,- nu voor € 69,99



 


LifeGoods Bamboe Badrekje Uitschuifbaar

Het bamboe badrekje van LifeGoods heeft een fijn design met natuurlijke look.


Het bamboe badrekje van LifeGoods is gemaakt van 100 procent milieuvriendelijk bamboe. Het bamboe is tot in detail afgewerkt, dit betekent geen splinters of barsten in het hout. Duurzaamheid, kwaliteit en een stylish product gegarandeerd. De leverancier beschikt over een FSC certificaat.


Verstelbaar voor ieder badformaat

De bamboe badhouder past in elke badkuip met een maximale breedte van 108 cm. Met de verstelbare zijkanten kun je ervoor zorgen dat de houder goed op zijn plaats blijft. Voor iedereen ultiem ontspannen met de meest favoriete items binnen handbereik!


Stevig en anti slip design

Het is badrekje gedesigned voor het verzorgen van een ultieme badbeleving. Het stevige design voorkomt dat je spullen in het water belanden. Dus geen schuiven, stuiteren of slippen van het rekje of de items die je er op plaatst, zoals bij metalen rekjes helaas vaak wel het geval kan zijn.


⚠ Let op: Het badrekje is geschikt voor tablets met een maximale breedte van 24 cm. Enkele nieuwe iPad Air en Pro formaten zijn te breed.

Vanaf € 37,99



 

Steigerhouten Badplank

Wil je echt een eyecatcher in je badkamer dan is de steigerhouten badplank echt een aanrader.


De eiken badplanken zijn behandeld met een 2-componenten lak voor lang plezier in je badkamer. Deze badplank zorgt voor een heerlijke bad ervaring, je kunt deze plank nog verder aankleden geheel naar je eigen stijl, plaats er een leuke plant op of wat kaarsen en je badkamer is nog leuker!


Kenmerken:

  • Eiken Wagonplank geborsteld

  • Behandeling: 2x Matte 2K lak

  • 2K lak: krasbestendig en waterafstotend

  • Donkerder ivm lak

  • Aantal: 1 stuk

  • Lengte 88cm x Breedte ca. 18cm

  • Dikte hout: ca. 50mm

  • Optioneel: Met Tabletsleuf

Vanaf: € 93,95



 

Badplank Hottub - Maat 1.73 - Massief Eikenhout

Deze unieke unieke badplank voor je hottub is gemaakt van massief, gedroogd eikenhout is leuk als cadeau voor jezelf of om iemand anders mee te verwennen.


Het duurzame houten materiaal heeft een natuurlijke uitstraling en voegt warmte toe aan elke hottub.

Zet je tablet en/of telefoon met gemak in de daarvoor geschikte gleuf op de badplank. Drink een glaasje wijn en plaats een paar gezellige kaarslichtjes op de plank voor de ultieme genotservaring in je hottub.

Vanaf: € 135,95



 


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page