top of page

Top 10 mooiste kaartendecks en spirituele inzichtkaarten

Bijgewerkt op: 14 feb. 2022


Als je dagelijks positief je dag wilt beginnen dan is de eerste stap om dankbaar te zijn. Als je de tijd neemt om stil te staan bij de dingen waar je dankbaar voor bent en deze opneemt in je ochtendroutine kan dit je leven echt positief beïnvloeden.


Vervolgens kan je starten met een positieve affirmatie of je intenties voor die dag. Wanneer je graag inspiratie wilt voor de nieuwe dag dan kan je jezelf laten leiden door verschillende soorten kaartendecks. Er zijn veel soorten kaartendecks, je hebt intentiekaarten, affirmatiekaarten, inzichtkaarten en orakelkaarten. Ik leg je graag uit wat het verschil is zodat jij de juiste keuze voor jezelf kunt maken. Of geef een mooi kaartendeck cadeau zodat jij iemand kan inspireren. Ik heb de 10 mooiste kaartendecks voor je op een rij gezet.

Inhoudsopgave:

 

Wat zijn affirmaties?

Positieve affirmaties zijn korte, krachtige zinnen met een bevestiging of bekrachtiging. De affirmaties helpen je om je negatieve gedachtes om te zetten in positieve gedachten en acties.


Door affirmaties hardop of in gedachten uit te spreken en dit regelmatig te herhalen, beïnvloed je je gedachten. Het is een eenvoudige manier om jezelf positief te transformeren. Als je dit minimaal dagelijks doet zie je al snel een effectief resultaat.

Je gedachten zijn enorm krachtig. Wat je over jezelf denkt, wordt jouw waarheid. Je onderbewustzijn gelooft wat je denkt en daar ga je naar handelen. Wanneer je positiever in het leven wilt staan dan is de eerste stap om positiever te gaan denken. Door affirmaties kan je snel resultaat behalen

 

Wat is een kaartendeck?

Een kaartendeck bestaat uit verschillende soorten kaarten. De meeste kaarten bestaan uit een afbeelding en een tekst. Het aantal kaarten varieert vaak van ergens in de 40 tot ergens in de 50 kaarten. De afbeeldingen zijn vaak gemaakt door inspirerende illustrators die de boodschap op de kaart mooi en sprekend kunnen overbrengen.


Een kaartendeck is vaak gekoppeld aan spiritualiteit. Er zijn orakelkaarten, ook wel inzichtkaarten genoemd. Of het zijn kaarten met een positieve intentie. Voornamelijk is het gericht op het voelen en weten in plaats van het denken. Als je wilt groeien in spiritualiteit is het een kaartendeck een eenvoudige en toegankelijke manier om je eerste stappen te zetten. Als je een kaartendeck wilt kopen, kies dan vooral waar jij een goed gevoel bij hebt.

 

Hoe gebruik je een kaartendeck?

Een kaartendeck kan je op meerdere manieren gebruiken. Je kunt een kaart trekken wanneer je voelt dat je het nodig hebt of je kunt er een dagelijks ritueel van maken. Zelf vind ik fijn om elke dag in mijn ochtendroutine een kaart te trekken om zo de intentie van de dag te zetten.


Voordat je een kaart gaat trekken kan je je richten op je intentie of op de vraag waar je graag een antwoord of hulp bij wilt. Je kan het ook als inspiratie gebruiken voor die dag.


Nadat je de kaart hebt getrokken is het goed om stil te staan en te voelen wat de kaart voor je betekent. Als je niet goed weet wat je met de kaart moet doen dan kan je de kaart ook als een gids zien. Doe je helpt om de juiste keuze te maken. Richt je vooral op de positieve energie die de kaart je geeft.

 

Hoe gebruik je de intentie- en affirmatie kaarten?

Vraag jij je ook af hoe je de intentie- en affirmatie kaarten moet gebruiken? Ik leg het je graag uit. Trek iedere ochtend blind een kaartje uit de stapel kaarten. Neem de intentie of affirmatie die op het door jou getrokken kaartje staat mee in jouw dag. Deze kaarten helpen je te leren focussen op de positieve dingen in het leven.


Zie de kaart die jij trekt als inspiratie voor de nieuwe dag. De kaartjes stimuleren je jouw dromen na te jagen, de kleine dingen in het leven meer te leren waarderen en die waardering ook echt uit te spreken. Je kunt wel stellen dat dagelijks starten met een positieve intentie je leven een stukje mooier maakt.

 

Top 10 mooiste kaartendecks

 

Mindfull & Miljonair kaartendeck

Inzichtkaarten voor business en carrière


Het mindfull & miljonair kaartendeck met 44 inspirerende kaarten helpt jou om je meest succesvolle zelf te worden. De kaarten helpen je verbinding te maken met je intuïtie, geven inzicht op businessgebied en zijn een krachtige tool voor zelfreflectie.


Elke kaart wordt in het boekje uitgelegd en vergezeld van coachingsvragen voor meer verdieping en affirmaties die je empoweren. Het kaartendeck is gemaakt van duurzaam papier. Toch wilden de makers nog iets terugdoen voor de natuur. Daarom planten zij een boom voor ieder verkocht kaartendeck!


Prijs indicatie vanaf € 25,- 

Spirituele inzichtkaarten

inspirerende boodschappen voor een antwoord op je levensvragen

De spirituele inzichtkaarten zullen je helpen om de antwoorden te vinden die je nodig hebt. Ze loodsen je voorbij de obstakels die het leven op je pad werpt. Vraag om een verhelderend antwoord op je levensvraag, kies een kaart, bedank en laat je leiden door de spirituele inzichten...

Prijs indicatie € 14,95
 

Vraag raad aan de engelen

magische kaartjes boordevol hemels advies

De box van Vraag Raad aan de Engelen bevat 55 kaartjes met hemels advies om je elke dag te inspireren en bij te staan. Zit je met bepaalde vragen of twijfels? Is er een situatie waarin je meer inzicht wilt? Open dan snel dit magische doosje en vraag raad aan de engelen.


Prijsindicatie vanaf € 14,95 

Intuïtiekaarten voor elke dag

Iedereen heeft weleens inspiratie nodig. In dit prachtig vormgegeven doosje vind je 42 inspirerende intuïtiekaarten voor elke dag. De intuïtiekaarten zijn met de hand zijn geïllustreerd. Deze vrolijke, zomerse en trendy kaartenset helpt je om elke dag een intentie te zetten, een antwoord op een vraag te krijgen of je te inspireren. Ook kun je kaarten trekken in tijden dat je wat gespannen, angstig of verward bent. Het bijbehorende boekje helpt je om de kaarten te interpreteren.


Prijsindicatie € 14,99 

Intentiekaarten voor iedere dag

Start de reis naar jouw ideale leven!

Trek iedere ochtend blind een kaartje uit de stapel intentiekaarten voor iedere dag. Neem de intentie of affirmatie die op het door jou getrokken kaartje staat mee in jouw dag. Deze intentiekaarten helpen je te leren focussen op de positieve dingen in het leven. Zie de kaart die jij trekt als inspiratie voor de nieuwe dag. De kaartjes stimuleren je jouw dromen na te jagen, de kleine dingen in het leven meer te leren waarderen en die waardering ook echt uit te spreken.

Het doosje bevat 50 verschillende kaartjes die jou helpen om positiever in het leven te staan. Wie wil dat nou niet?!

Prijsindicatie € 15,- 

Denk Positief Inzichtkaarten

Positieve gedachten hebben een grote invloed op de manier waarop je naar de dingen kijkt en hoe je de wereld ervaart De Denk Positief Inzichtkaarten creëren een massa aan positieve energie en geven je een blij gevoel. In dit doosje vind je 52 kleurrijke inspiratiekaartjes boordevol optimistische inzichten en gedachten. Doe het snel open en dompel je onder in positieve vibes!


Prijsindicatie € 14,95 

Monday Slow Down Cartdeck

Diep van binnen weten we precies wat goed voor ons is. Wat we werkelijk willen. Waar we naar verlangen.

Maar in deze snelle wereld is het soms lastig die connectie met jezelf te voelen. Te vertrouwen op datgene wat je hart je ingeeft. Deze inspiratie kaarten helpen je inzichten te geven, zodat je meer aandacht & focus kunt geven aan wat voor jou op dat moment belangrijk is.


De MONDAY Slow Down card deck is gebaseerd op een balans tussen yin & yang, de fases van de maan en de elementen van de natuur. De 32 prachtig ontworpen kaarten vormen hierdoor een mooie balans tussen actie & rust, vertrouwen & loslaten en stilte & beweging. Er is bewust voor gekozen om de Slow Down carddeck in het Engels vorm te geven, omdat je door de Engelse taal de intenties eenvoudiger op jouw eigen manier kunt interpreteren.


Je bent volledig vrij de kaarten op je eigen manier te gebruiken: Je kunt een vraag stellen, in gedachten of hardop, een intentie zetten voor je dag of week of willekeurig een kaart trekken wanneer je het gevoel hebt vast te zitten. Vertrouw erop dat de boodschap van de kaart die je intuïtief kiest, voor jou altijd op het juiste moment komt.

Prijsindicatie € 34,- 

Het Universum staat achter je

52 kaarten

De 52 orakelkaarten Het Universum staat achter je van Gabby Bernstein biedt spirituele begeleiding om je te helpen kracht te vinden wanneer; je down bent, synchroniciteit en ondersteuning wanneer je je verloren voelt, een gevoel van veiligheid wanneer je onzeker bent maken je blij in alle omstandigheden


Geef je over aan de leiding van de kaarten, heb geduld en heb vrede en vertrouw erop dat het Universum achter je staat. Dit prachtige kaartspel biedt je inspiratiebegeleiding en ondersteuning wanneer je het nodig hebt. Gabby Bernstein is de auteur van de bestseller het Universum staat achter je (boek), dat als nr. 1 op de lijst van de New York Times stond. Ze werd door Oprah Winfrey gevraagd in haar SuperSoul Sunday show, die haar voor de volgende generatie als 'een leider van het nieuwe denken' noemde. Ook wordt ze regelmatig als deskundige in shows van Dr. Oz gevraagd.

Prijsindicatie € 22,25 

Kristallen Edelstenen affirmatie kaartendeck

In de affirmatie kaartendeck van Kristallen Edelstenen staat op iedere kaart een kristal afgebeeld met een positieve affirmatie die bij de werking van dat kristal hoort.


Spreid alle kaarten voor je en kies intuïtief een kaart. Je zult zien dat je een kaart kiest die past bij de situatie waar je op dit moment in bent. Herhaal de affirmatie meerdere keren per dag tegen jezelf. Zo wordt deze affirmatie jouw nieuwe werkelijkheid!

Het kaartendeck bestaat uit 44 kaarten op a7 formaat.

Prijsindicatie € 24,95 

Chakra wijsheid orakelkaarten

de complete spirituele set die je leven verandert

Chakra Wijsheid Orakelkaarten van Tori Hartman. Bepaal je intenties, doorbreek blokkades en vervul je dromen met de 49 kaarten en het werkboek van deze buitengewone waarzeggingsmethode!


Elke unieke kaart correspondeert met een basischakra en verbeeldt een van de mystieke fabelen die engelen aan het populaire Amerikaanse medium Tori Hartman onthulden na een bijna-doodervaring.


Prijsindicatie € 22,99 


Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


Calunne Carma
Calunne Carma
Apr 13, 2022

Zitten fijne decks tussen waar ik ook een deel van heb. Maar volgens mij moet je de prijs beetje aanpassen. Zo staat bij de intentiekaarten 15 euro terwijl ze nu voor 22.50 te koop zijn, en rest is ook allemaal paar euro duurder

Like
bottom of page