top of page

Op zoek naar een adressenboekje? Ik heb de leukste 10 voor je op een rij gezet!


pen met adressenboekje

Een mooi adressenboekje is eigenlijk niet weg te denken uit een huishouden. Ook al zijn we ontzettend digitaal, het blijft een feit dat een adressenboekje toch wel erg handig kan zijn. Denk bijvoorbeeld aan het versturen van uitnodigingen voor een verjaardag of een jubileumfeest. Of wanneer je gaat trouwen, of bij een overlijden kan een adressenboekje erg handig zijn. Je hoeft dan niet meer moeilijk te doen om adressen op te zoeken.


Een adressenboekje is ook leuk om als cadeau te geven voor een housewarming, een verjaardag of voor kerst. Een mooi adressenboekje is makkelijk gekocht en vaak ook geen dure uitgave. Ik weet zeker dat je iemand echt kan verrassen met een mooi adressenboekje.


Wil je het adressenboekje snel ingevuld hebben? Leg deze dan op tafel en laat iedereen die bij jou op visite komt het boekje invullen. Dan heb je vast in een mum van tijd het adressenboekje voor met je favoriete mensen! Dan kan je voortaan ook lekker makkelijk een keer een leuk kaartje sturen, gewoon zomaar of jij kan ontzettend attent zijn bij verjaardagen of stuur dit jaar weer een leuk kerstkaartje naar je vrienden en familie. Word jij al enthousiast om een leuk adressenboekje te kopen? Lees je mee met de leukste adressenboekjes van dit moment?

 

10 x adressenboekje op een rij

 

Peter Pauper adressenboekje - Trea of Hearts

Peter Pauper adresboek - Trea of Hearts

Dit grote adressenboekje van Peter Pauper heeft veel schrijfruimte, 21 tabbladen, en een opbergvak. De harde kaft met verborgen ringband zorgt ervoor dat het boek lang meegaat. 


Butterflies adressenboekje

Butterflies adresboekje

Dit kleine adressenboekje van Peter Pauper heeft ruimte voor meer dan 400 contacten en veel notitieruimte. Het wordt gesloten met een elastiek en heeft een verborgen ringband.

 

Moleskine Adressenboekje - Large - Hardcover - Zwart

Moleskine Adresboek - Large - Hardcover - Zwart

Dit adressenboekje van Moleskine is geïnspireerd op het klassieke Moleskine Ruled Notebook en heeft gelinieerde pagina's. Het heeft gelamineerde alfabetische tabbladen van A-Z, boekenlegger, een elastische sluiting en een uitbreidbaar binnenvak dat de geschiedenis van Moleskine bevat. 

Paperblanks Safavid Ultra Address Books

Paperblanks Safavid Ultra Address Books

Van de vele juweeltjes van het oude islam, was het decoratieve boekbinden er een van. Symmetrie en verfijning waren kenmerkend voor deze bindingen, die in stijl varieerden gedurende de eeuwen, van het gewoon bewerkte geometrische patronen van de 14e eeuw tot de complexe composities van de 16e eeuw. Dit adressenboekje van Paperblanks heeft een harde kaft met een vintage dessin, 144 pagina's zuurvrij papier, Tab A t/m Z, en een steekvakje achterin voor losse papieren.


 

Planbooks - Adressenboekje

Planbooks - Adresboek - Adresboekje

Dit adressenboekje heeft ruimte om 224 adressen op te schrijven met extra stevige pagina's. Het is een simpel maar elegant adressenboekje wat zeker past in elk interieur.

 

&INK Adressenboekje

&INK Adresboek

Dit prachtig geïllustreerde adressenboekje bevat ruimte voor alle belangrijke adressen, telefoonnummers en e-mailadressen van familie en vrienden.


Dit boekje is beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Een heel mooi boekje voor op de salontafel! 

A-Journal Adressenboekje

A-Journal Adresboek

Dit lavendelblauwe adressenboekje bevat ruimte voor alle belangrijke adressen, telefoonnummers, geboortedata en e-mailadressen van dierbaren.

 

Kangaro adressenboekje - A5 - A-Z

Kangaro alfabetboek - A5 - A-Z

Dit adressenboekje heeft een linnen kaft met handige tabs van A tot Z en heeft genoeg schrijfruimte voor al uw adressen, notities, herinneringen en afspraken.
 

Adressenboekje - Watercolor Sunset

Adresboek - Watercolor Sunset

Dit luxe groot formaat adressenboekje heeft ruimte voor meer dan 350 contactpersonen en bevat bescheiden lijntjes op zuurvrij papier. Het boekje bevat achterin nog een handig opbergvakje en heeft een verborgen wire-o en elastieksluiting.


 

Merkloos adressenboekje zwart ringband

Merkloos adressenboekje zwart ringband

Dit adressenboekje/telefoonregister bevat een alfabet en extra bladen en correctie-etiketten, en heeft een 4-rings ringband met zwarte kaft.


Voor een leuk prijsje een mooi adressenboekje. 

5 meest gestelde vragen over het adressenboekje

Wil jij een adressenboekje aanschaffen voor jezelf of als cadeau geven? Het adressenboekje is een handig hulpmiddel voor het digitale tijdperk waarin we leven. Ik heb voor jou antwoord gegeven op de 5 meest gestelde vragen over het adressenboekje.


Wat is een adressenboekje?

Een adressenboekje is een handig hulpmiddel om alle belangrijke contactgegevens van vrienden, familie, kennissen en zakelijke relaties op één plaats te bewaren. Het bevat ruimte om namen, adressen, telefoonnummers, e-mailadressen en andere belangrijke informatie te noteren.


Waarom zou ik een adressenboekje moeten gebruiken?

Het gebruik van een adressenboekje kan een hoop tijd en frustratie besparen. In plaats van te zoeken naar losse papiertjes met contactgegevens, heb je alles georganiseerd en bij de hand in één boekje. Bovendien is het makkelijk om aanvullende informatie bij de hand te hebben, zoals verjaardagen en andere belangrijke datums.


Kan ik een adressenboekje ook digitaal gebruiken?

Ja, er zijn diverse digitale adressenboekjes beschikbaar, zoals de contactenlijst op je smartphone of bijvoorbeeld een online adressenboekje zoals Google Contacts. Echter, sommige mensen geven de voorkeur aan het fysieke aspect van een paper-based adressenboekje en vinden het prettig om op papier te schrijven en te bladeren.


Wat zijn de voordelen van een hardcover of verborgen ringband?

Een hardcover of verborgen ringband maakt een adressenboekje duurzamer en stabieler. Dit betekent dat het boekje langer meegaat en minder snel beschadigd raakt bij veelvuldig gebruik. De verborgen ringband geeft bovendien een mooiere uitstraling en zorgt ervoor dat het boekje plat blijft liggen bij het openen.


Hoeveel contacten kan een adressenboekje bevatten?

Dit varieert afhankelijk van het formaat en de dikte van het papier. De meeste adressenboekjes bieden echter ruimte voor minimaal 200 contacten en sommige kunnen er meer dan 400 bevatten. Het is belangrijk om bij het kiezen van een adressenboekje te letten op voldoende schrijfruimte en handige functies zoals tabs en opbergvakjes.

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page