top of page

Orakel kaarten: 10 mooie sets die je helderheid en richting in je leven kunnen geven

Bijgewerkt op: 31 jul. 2023


Vrouw schudt orakel kaarten

Orakel kaarten zijn een krachtig hulpmiddel voor persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling. Door het stellen van specifieke vragen en het trekken van kaarten uit een deck, kunnen we berichten en begeleiding ontvangen die ons kunnen helpen belangrijke keuzes te maken en de uitdagingen van het leven met meer gemak en helderheid aan te gaan.


Als je wilt beginnen met het gebruik van orakel kaarten, zorg er dan voor dat je het juiste deck kiest en leer hoe je de kaarten kunt interpreteren op basis van je eigen intuïtie en gevoelens. Ook benieuwd welke orakel kaarten het beste bij jou passen? . In dit artikel verkennen we de voordelen van het gebruik van orakel kaarten, hoe ze werken en geven we tips over hoe je kunt beginnen aan je eigen reis van zelfontdekking.


Starten met orakel kaarten

Als je op zoek bent naar een leuke manier om inzicht te krijgen in jezelf en je leven, dan zijn orakel kaarten een geweldig hulpmiddel voor zelfreflectie en persoonlijke groei. Maar wat zijn ze precies? Hoe gebruik je ze? En welke sets orakelkaarten moet je kopen? We leggen het uit! Laten we eens kijken waarom ze zo populair zijn en hoe ze kunnen helpen.


Het werken met orakelkaarten is een oeroude manier om in contact te komen met engelen en gidsen. De orakel kaartendecks helpen je om je bewust te worden van hun voortdurende, liefdevolle aanwezigheid. Samen met de bijgeleverde handleiding geven de kaarten je stap voor stap aanwijzingen. Je krijgt heldere, directe en liefdevolle boodschappen van je beschermengelen.


Orakel kaarten zijn een hulpmiddel voor persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling. Ze bieden een manier om in contact te komen met je innerlijke wijsheid en de wijsheid van het universum. Ze worden gebruikt om inzicht te krijgen in de toekomst of om te begrijpen wat er op dit moment in je leven gebeurt. Terwijl tarotkaarten een gestructureerd deck zijn met een vast aantal kaarten, kunnen orakelkaarten variëren in aantal en thema. Sommige decks hebben bijvoorbeeld een engelen thema, terwijl andere gericht zijn op dieren, kruiden of kristallen.

 

Wat zijn orakel kaarten?

Orakel kaarten zijn decks van kaarten die worden gebruikt om inzicht te krijgen in jezelf, je leven en de wereld om je heen. Elke kaart heeft een afbeelding en een betekenis die kan worden geïnterpreteerd om inzicht te krijgen in een specifieke situatie of vraag. Orakelkaarten kunnen worden gebruikt om antwoorden te vinden op vragen over de toekomst, relaties, werk, gezondheid en meer. De kaarten zijn ontworpen om je te helpen verbinding te maken met je intuïtie en de kracht van het universum.


Orakel kaarten zijn decks met een bepaald aantal kaarten. Het aantal kaarten kan per deck verschillen. Op de kaarten staat een afbeelding en een tekst. Er blijft steeds ruimte voor interpretatie, dat aspect van de voorspelling behouden de meeste orakelkaartendecks wel. Doordat er een duidelijke boodschap op de kaarten staat kan het interpreteren op een gerichte manier gaan gebeuren. Wat voor boodschappen en hoeveel boodschappen je op die orakelkaarten terugvindt verschilt van deck tot deck; wat ze gemeenschappelijk hebben is hun redelijk eenduidige interpretatie. (bron)

 

Hoe werken orakel kaarten?

Orakel kaarten werken door middel van de wet van aantrekking. Dit betekent dat de kaarten, wanneer ze worden getrokken, de energie van de persoon die de kaarten trekt, aantrekken. De kaarten zijn ontworpen om te werken via synchroniciteit, wat betekent dat de kaarten die worden getrokken, relevant zijn voor de vraag of situatie op dat moment. De persoon die de kaarten trekt, wordt geacht de kaarten te lezen en te interpreteren op basis van hun eigen intuïtie en gevoelens.

 

Hoe gebruik je een orakel kaarten?

Het gebruik van orakel kaarten is eenvoudig - je hoeft alleen maar een vraag te stellen (in je hoofd of hardop) en dan een kaart uit de stapel te kiezen. Als je eenmaal je kaart(en) hebt gekozen, neem je de tijd om je erop te concentreren en laat je de boodschap die doorklinkt doorkomen. Verschillende mensen werken graag op verschillende manieren met hun kaarten; sommigen mediteren liever, terwijl anderen zich meer verdiepen in de symboliek van elke kaart. Er is niet echt een "juiste" manier om je kaarten te gebruiken; het komt allemaal neer op persoonlijke voorkeur en intuïtie


De orakel kaarten kan je op meerdere manieren gebruiken. Online zijn veel verschillende manieren te vinden. Het makkelijkste is om te beginnen volgens het boekje. Bij de meeste kaartendecks zit een beschrijving bijgesloten over hoe je de kaarten moet lezen en hoe je ze kan gebruiken.


Je bent vrij om te kiezen hoe je de kaartendecks gebruikt, als je ermee aan de slag gaat dan vind je vast een manier die bij je past. Voordat je begint is het goed om er echt een momentje van te maken dat je jezelf in een rustige staat brengt en pas begint als je er echt klaar voor bent. Voordat er een kaart wordt getrokken is het belangrijk dat je de vraag of het onderwerp van de lezing gaat formuleren en uitspreekt.


Als je gaat starten is het belangrijk dat de kaarten vooraf geschud worden door jouzelf of door de persoon voor wie de kaarten worden gelegd. Eén van de bekendste manieren is om de kaarten te schudden en vervolgens trek je een kaart of je schudt tot er een kaart vanzelf uitvalt. Voor meer inspiratie volg je de meegeleverde beschrijving, maar je bent in principe vrij om er je eigen draai aan te geven.


Nadat je de kaart hebt getrokken is het goed om stil te staan en te voelen wat de kaart voor je betekent. Als je niet goed weet wat je met de kaart moet doen dan kan je de kaart ook als een gids zien. Doe je helpt om de juiste keuze te maken. Richt je vooral op de positieve energie die de kaart je geeft.

 

Voordelen van het gebruik van orakel kaarten

Orakel kaarten bieden vele voordelen voor degenen die ze gebruiken. Een van de grootste voordelen is dat ze kunnen helpen om meer duidelijkheid en richting te vinden in het leven. Orakelkaarten kunnen ook helpen om meer intuïtief te worden en de verbinding met het universum te versterken. Andere voordelen van het gebruik van orakelkaarten zijn onder meer:

- Begeleiding bij het nemen van belangrijke beslissingen

- Versterking van zelfvertrouwen en zelfbewustzijn

- Het vinden van antwoorden op vragen over de toekomst

- Het versterken van de verbinding met spirituele gidsen en engelen

- Het bieden van troost en geruststelling in tijden van stress en angst

- Het stimuleren van creativiteit en inspiratie.

 

Hoe kies je het juiste orakel kaartenset?

Het kiezen van het juiste orakel kaartenset is belangrijk om de beste resultaten te behalen. Er zijn vele soorten orakeldecks beschikbaar, elk met een eigen thema en energie. Voordat je een deck kiest, is het belangrijk om te overwegen wat je zoekt in een deck en welke energie het beste bij je past. Hier zijn enkele tips om je te helpen het juiste deck te kiezen:

- Overweeg het thema van het deck en of het past bij jouw interesses en persoonlijkheid

- Kijk naar de afbeeldingen op de kaarten en of ze je aanspreken

- Overweeg de energie van het deck en of het past bij jouw intenties en doelen

- Lees recensies en aanbevelingen van andere gebruikers om te zien welke decks populair zijn en goede resultaten opleveren.


 

Hoe gebruik je orakel kaarten voor begeleiding en inzicht?

Orakel kaarten kunnen op verschillende manieren worden gebruikt om begeleiding en inzicht te krijgen. Hier zijn enkele tips om je te helpen orakelkaarten te gebruiken:

1. Stel een specifieke vraag: Om de beste resultaten te behalen, is het belangrijk om een specifieke vraag te stellen voordat je een kaart trekt. Dit kan helpen om gericht te blijven en meer inzicht te krijgen in een specifieke situatie of vraag.

2. Schud de kaarten: Schud de kaarten terwijl je nadenkt over je vraag. Dit kan helpen om de energie te versterken en de kaarten te laten resoneren met je intenties.

3. Kies een kaart: Kies een kaart uit het deck terwijl je blijft nadenken over je vraag. Houd de kaart dicht bij je hart en concentreer je op de afbeelding en betekenis.

4. Lees de betekenis: Lees de betekenis van de kaart en interpreteer deze op basis van je eigen intuïtie en gevoelens. Probeer te begrijpen hoe de betekenis van de kaart relevant is voor je vraag of situatie.

5. Reflecteer op de kaart: Reflecteer op de kaart en wat deze voor jou betekent. Probeer te begrijpen hoe je de boodschap van de kaart kunt gebruiken om meer duidelijkheid en richting te vinden in je leven.

 

Veelvoorkomende mythes over orakel kaarten

Er zijn veel mythes en misvattingen over orakelkaarten. Hier zijn enkele van de meest voorkomende mythes:

1. Orakelkaarten zijn alleen voor waarzeggers en psychics: Dit is niet waar. Orakelkaarten kunnen worden gebruikt door iedereen die op zoek is naar begeleiding en inzicht.

2. Orakelkaarten voorspellen de toekomst: Hoewel orakelkaarten kunnen helpen om inzicht te krijgen in de toekomst, voorspellen ze de toekomst niet. De kaarten bieden inzicht en begeleiding om de toekomst te vormen.

3. Orakelkaarten zijn onbetrouwbaar: Dit is niet waar. Orakelkaarten kunnen betrouwbaar zijn als ze worden gebruikt door iemand met een sterke intuïtie en een open geest.

 

Tips voor het interpreteren van orakelkaart readings

Het interpreteren van orakelkaart readings kan lastig zijn als je niet weet waar je op moet letten. Hier zijn enkele tips om je te helpen orakelkaart readings te interpreteren:

- Vertrouw op je intuïtie en gevoelens bij het interpreteren van de kaarten

- Let op de afbeeldingen en symbolen op de kaarten en wat ze voor jou betekenen

- Probeer de boodschap van de kaarten te begrijpen in relatie tot je vraag of situatie

- Overweeg de betekenis van de kaarten in relatie tot jouw persoonlijkheid en levenservaringen

- Wees open-minded en bereid om te groeien en te leren van de kaarten.

 

Het opnemen van orakelkaarten in je dagelijkse routine

Orakelkaarten kunnen een waardevolle aanvulling zijn op je dagelijkse routine. Hier zijn enkele manieren om orakelkaarten op te nemen in je dagelijkse leven:

- Trek een kaart als je wakker wordt om je dag te beginnen met een positieve boodschap

- Trek een kaart voordat je gaat slapen om te reflecteren op je dag en nieuwe inzichten te verkrijgen

- Trek een kaart tijdens een meditatiesessie om je intuïtie te versterken en de verbinding met het universum te versterken

- Trek een kaart wanneer je een belangrijke beslissing moet nemen om meer duidelijkheid en richting te krijgen.

 

De 10 mooiste orakel kaarten van 2023

Als het gaat om het kiezen van een set orakelkaarten, is er geen pasklaar antwoord; het hangt er echt vanaf wat voor soort begeleiding je op een bepaald moment zoekt. Er zijn veel verschillende decks verkrijgbaar met uiteenlopende thema's zoals engelenboodschappen, droominterpretatie, spirituele groei, inzicht in vorige levens... de mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos! Het is het beste om verschillende sets te bekijken voordat je beslist welke het sterkst bij je past. Laat vooral je gevoel spreken, er is sowieso geen foute keus te maken. Hieronder heb ik mijn 10 favoriete sets voor je op een rij gezet. Er zit er vast één voor je tussen waar jij je tot aangetrokken voelt.


 

Orakel kaarten: Fluisteringen van de natuur - orakelkaarten


Orakelkaarten de helende kracht van universele liefde

We worden voortdurend uitgenodigd om de natuur in te gaan, door het fluiten van de vogels, het kabbelen van beekjes en stromen, de heerlijke geur van bloemen en het fluisteren van de bomen als de wind door de bladeren ruist.


Met deze prachtige set, met de schitterende afbeeldingen van Josephine Wall, daagt de natuur je uit om een wereld van diepe schoonheid en tijdloze wijsheid te ervaren.


Verbind je opnieuw met de grote geest van Moeder Aarde en zet een stap in de richting van de diepe rust die overal heerst, naar heling en de leiding die ze ons biedt - het kost maar even om ernaar te luisteren.


Wanneer je goed naar de natuur kijkt begrijp je alles beter.

Albert Einstein


 

Orakel kaarten: Engelen antwoorden orakelkaarten


Orakelkaarten de helende kracht van universele liefde

Soms heb je een eenvoudig antwoord nodig op je vraag, een antwoord dat de spijker op zijn kop slaat. Dit kan een 'ja' of een 'nee' zijn, of je wilt weten wanneer je die baan krijgt, een zielsverwant tegenkomt, een beter huis krijgt enz. Deze kaarten bieden je betrouwbare leiding wanneer je een kort en krachtig, maar vriendelijk antwoord nodig hebt. Als je je in een verwarrende situatie bevindt, geven deze kaarten je een rechttoe rechtaan antwoord en de duidelijkheid die je zoekt. Doreen Virtue en Radleigh Valentine hebben kaarten gemaakt die een eind maken aan jouw zoeken naar het antwoord door de meest stellige informatie te geven die je nodig hebt. Samen met de handleiding geven de 44 kaarten je stap voor stap aanwijzingen. Met de kaarten van Engelen antwoorden krijg je heldere, directe en liefdevolle boodschappen van je beschermengelen. 

Orakel kaarten: de helende kracht van universele liefde


Orakelkaarten de helende kracht van universele liefde

Veel van wat er in ons leven gebeurt, wordt niet bewust door ons geregistreerd. We streven naar geluk en voldoening, maar verliezen tijdens al dat zoeken soms uit het oog wie we werkelijk zijn en wat er echt toe doet. Deze inspirerende orakelkaarten houden u een spiegel voor die u laat zien wat u precies voelt en denkt. Richt uw vragen tot de helende kracht van de Universele Liefde en krijg inzicht in wat er op een dieper niveau in uw ziel leeft. Neem de kaarten ter hand, kies een legging die aansluit bij uw vragen en ontdek in het bijbehorende boekje de betekenis van de kaarten, zodat u ze juist kunt interpreteren en gebruiken om in contact te komen met de helende kracht van Universele Liefde. 

Orakel kaarten: De wijsheid van het universum


Orakelkaarten de helende kracht van universele liefde

Echte wijsheid is het licht en de liefde die uit uw ziel stralen. Echte wijsheid is zowel universeel als uniek - tijdloos en oneindig.


Met deze inspirerende orakelkaarten krijgt u toegang tot uw innerlijke wijsheid en zult u een antwoord vinden op al uw vragen. In het bijbehorende boekje vindt u de betekenis van alle kaarten, zodat u uzelf en anderen dagelijks readings kunt geven. Voor elk type vraag is er een geschikte legging voorhanden. Zo kan bijvoorbeeld een reading met 1 kaart meer duidelijkheid scheppen over een verwarrende situatie en kan de Regenboogchakra-legging u helpen om de energie van een persoon of relatie te begrijpen. Leg de kaarten en laat het universum tot u spreken!


 

Orakel kaarten: Het orakel van de Keltische bomen


Orakelkaarten de helende kracht van universele liefde

De Kelten zagen bomen als levende, spirituele wezens die ons niet alleen troosten, steunen en gezelschap houden, maar ons ook diepgewortelde, verregaande wijsheid geven. Deze kaartenset met bijbehorend boekje helpt u in contact te komen met de wijsheid van deze aloude leraren. Elke kaart heeft een specifieke boodschap en kan u antwoorden geven over de toekomst, u toegang verschaffen tot uw onderbewuste of u een oplossing bieden voor een concreet probleem. Kies de juiste legging en kom via het Keltische bomenalfabet in contact met de wijsheid van het universum.
 

Orakel kaarten: Het orakel van de lichtwerkers

Orakelkaarten de helende kracht van universele liefde

Lichtwerkers zijn 'oude zielen' die een bepaalde eigenschap gemeen hebben: ze willen graag helpen. Ze proberen veranderingen en nieuwe overtuigingen in de wereld te brengen die gebaseerd zijn op liefde en niet op angst. Verder verlangen ze naar een leven vol passie en doelen, en willen ze iets betekenen op spiritueel niveau.

Als u zich hierin herkent of zich hierdoor aangesproken voelt, zijn deze kaarten en het bijbehorende boekje voor u bedoeld. Ze kunnen u helpen groeien in uw rol als lichtwerker door bepaalde vragen waarmee u zit te beantwoorden en door u de nodige spirituele begeleiding te geven.


 

Orakel kaarten: Hart en Ziel


Orakelkaarten de helende kracht van universele liefde

Deze prachtige orakelkaarten Hart en Ziel van Toni Carmine Salerno willen je begeleiden op je zoektocht naar persoonlijke groei. Ze geven je antwoord op al je vragen over de liefde, het leven en ons bestaan hier op aarde om je lichaam en geest te voeden en te inspireren. Ze moedigen je aan om diep in je hart te kijken. Dat is immers de plek waar de zaadjes van het buitengewone ontkiemen alvorens tot bloei te komen in je dagelijks leven. 

Orakel kaarten: De Dagelijkse leiding van je Engelen


Orakelkaarten de helende kracht van universele liefde

De Dagelijkse leiding van je Engelen orakelkaarten van Doreen Virtue trekken alleen maar liefdevolle, hemelse energie van de boodschappers van God aan. Daarom zijn ze volkomen veilig. Deze orakelkaarten van Doreen Virtue bevatten boodschappen van je beschermengelen.


Het principe van deze orakelkaarten is gebaseerd op de Wet van Aantrekking: de kaarten die je trekt zijn in overeenstemming met het trillingsgetal van je vraag of je gedachtepatroon. Om die reden zul je ook regelmatig dezelfde kaart trekken. ‘Bekijk jezelf en andere mensen door de ogen van de engelen. Doe dit met onvoorwaardelijke liefde en acceptatie. Op deze manier zal je iedereen inspireren en meenemen naar zijn of haar hoogste vermogens.’


 

Orakel kaarten: Aartsengel Michaël


Orakelkaarten de helende kracht van universele liefde

Aartsengel Michaël orakelkaarten van Doreen Virtue, zijn 44 kaarten met een handleiding. Aartsengel Michaël is een geliefde en krachtige beschermer, en een betrouwbare gids. Hij kent je doel in het leven en geeft je de beste raad voor de te nemen stappen. En net als alle andere engelen respecteert hij je vrije wil. Deze 44 kaarten met schitterende afbeeldingen doen de boodschappen van Aartsengel Michaël goed uitkomen.


Je ontvangt antwoorden op de vragen en zaken die je bezighouden. Als je niet weet wat jouw missie of hogere doel in je leven is, kan Aartsengel Michaël je helderheid en aanwijzingen hieromtrent geven. Het begeleidende boekje geeft je stap voor stap aanwijzingen op welke wijze je een juiste, veilige en helende reading kunt doen, voor jezelf of voor een ander. 

Orakel kaarten: Chakra Wijsheid Orakelkaarten

Orakelkaarten de helende kracht van universele liefde

Chakra Wijsheid Orakelkaarten van Tori Hartman. Bepaal je intenties, doorbreek blokkades en vervul je dromen met de 49 kaarten en het werkboek.


Elke unieke kaart correspondeert met een basischakra en verbeeldt een van de mystieke fabelen die engelen aan het populaire Amerikaanse medium Tori Hartman onthulden na een bijna-doodervaring. 

Orakel kaarten kopen?

Orakel kaarten zijn een krachtig hulpmiddel om onze intuïtie aan te spreken en inzicht te krijgen in welke kwestie in ons leven dan ook - en ze kunnen op veel verschillende manieren worden gebruikt! Of je nu hulp wilt bij het nemen van beslissingen of gewoon begeleiding nodig hebt op je levenspad, er is een orakelkaartspel voor jou.

Ga dus vol vertrouwen de wereld van de tarot in en vind de perfecte set voor jezelf! Veel ontdekkingsplezier!

 

Antwoorden op de meest gestelde vragen over Orakel kaarten:

Heb jij ook een vraag over orakel kaarten war je graag een antwoord op zou willen? Ik heb de meest gestelde vragen en antwoorden voor je op een rij gezet. Lees maar mee!


Wat zijn orakel kaarten?

Orakel kaarten zijn meer dan zomaar decks van kaarten. Deze kaarten worden al eeuwen gebruikt om inzicht te krijgen in ons leven en onze emoties! Het is een hulpmiddel waarmee we onze intuïtie en de kracht van het universum kunnen aanspreken. Elk deck heeft een verschillend aantal kaarten, je hebt sets met 20 kaarten maar ook sets met wel 60 kaarten! Bij elke kaart hoort een afbeelding en een speciale betekenis.


Hoe werken orakel kaarten?

Als je orakel kaarten uitkiest die passen bij jouw persoonlijkheid, kun je aan de hand van de kaarten een antwoord krijgen op jouw vragen. Door specifieke vragen te stellen en je kaarten te trekken, kun je begeleiding ontvangen om belangrijke keuzes te maken en de uitdagingen van het leven gemakkelijker aan te gaan. Ook kun je met de kaarten inzicht krijgen in de toekomst of je huidige situatie.


Waarom zijn orakel kaarten populair?

Orakel kaarten zijn populair omdat ze ons helpen te ontdekken wie we zijn en wat ons drijft. Ze helpen ons richting te geven aan ons leven en ze kunnen verandering brengen in een situatie die vastzit. Bovendien zijn de kaarten gemakkelijk in gebruik en zijn er sets kaarten voor iedereen, zoals kaarten met een engelen thema, dieren, planten of kristallen.


Wat is het verschil tussen orakel kaarten en tarot kaarten?

Hoewel orakel kaarten en tarot kaarten beide hulpmiddelen zijn om inzicht te krijgen in ons leven, zijn er wel degelijk verschillen. Zo heeft tarot kaarten een vast aantal kaarten, een deck bevat altijd 78 kaarten, terwijl orakel kaarten kunnen variëren in aantal en thema. Ook zijn tarot kaarten over het algemeen gestructureerder en hebben ze een meer vaste betekenis per kaart.


Hoe begin ik met het gebruik van orakel kaarten?

Als je wilt beginnen met het gebruik van orakel kaarten is het belangrijk om een deck uit te kiezen dat bij jou past en dat je aanspreekt. Lees ook de handleiding goed door zodat je begrijpt hoe je de kaarten kunt interpreteren op basis van je eigen gevoelens en intuïtie. Dan kun je beginnen met het stellen van specifieke vragen waarop je een antwoord wilt krijgen en het trekken van de kaarten die je daarbij helpen!


Zijn orakel kaarten alleen voor spirituele mensen?

Nee hoor! Orakel kaarten zijn er voor iedereen die op zoek is naar meer inzicht en richting in het leven. Of je nu spiritueel bent of niet, orakel kaarten kunnen een waardevolle tool zijn om je te helpen bij belangrijke beslissingen, het vinden van antwoorden op vragen en het versterken van je intuïtie.


Moet ik weten hoe ik deze orakel kaarten moet lezen om ze te gebruiken?

Nee, absoluut niet. Het mooie aan orakel kaarten is dat je geen expert hoeft te zijn om ze te kunnen gebruiken. Het enige wat je nodig hebt, is de bereidheid om open te staan ​​voor de boodschap die de kaarten je willen brengen. Vertrouw op je eigen intuïtie en gevoelens bij het interpreteren van de kaarten.


Kan ik orakel kaarten gebruiken om de toekomst te voorspellen?

Nee, orakel kaarten voorspellen niet de toekomst. Ze bieden inzicht en begeleiding om je te helpen de toekomst vorm te geven en meer duidelijkheid te vinden over de richting die je wilt nemen in het leven. Vergeet niet dat je de regisseur bent van je eigen leven.


Hoe kies ik het beste orakel kaarten deck voor mij?

Er zijn talloze soorten orakeldecks beschikbaar, dus het kan moeilijk zijn om te kiezen welk deck het beste bij jou past. Overweeg het thema van het deck, de afbeeldingen die je aanspreken en de energie van het deck. Lees ook recensies en aanbevelingen van andere gebruikers om te zien welk deck populair is en goede resultaten oplevert.


Kan ik orakel kaarten opnemen in mijn dagelijkse routine?

Ja, zeker weten! Orakel kaarten kunnen een waardevolle aanvulling zijn op je dagelijkse routine. Je kunt een kaart trekken als je wakker wordt om je dag positief te beginnen of voordat je gaat slapen om te reflecteren op je dag en nieuwe inzichten te verkrijgen. Je kunt ook een kaart trekken tijdens een meditatiesessie om je intuïtie te versterken of wanneer je een belangrijke beslissing moet nemen om meer duidelijkheid en richting te krijgen. De mogelijkheden zijn eindeloos!


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page