top of page

14 weekplanners om mee te starten in 2022


Wil jij ook 2022 jouw jaar maken? Met een weekplanner voor 2022 begin je je dag in ieder geval goed. Als je gaat nadenken over je doelen en wat je in 2022 wilt bereiken zet je de eerste stap. Wanneer je met een planner gaat werken, zal je zien dat het makkelijker wordt om je doelen te bereiken. Door je doel in kleine stapjes te splitsen maak je een plan. En met een plan kom je veel verder dan dat je doelloos het nieuwe jaar in gaat.


Ik werk al jaren met een planner en ik vind het ideaal. Een nieuw jaar biedt volop nieuwe kansen. Denk groot en leef je droomleven! En het handige is je kunt op elk moment beginnen. Want er zijn ook ongedateerde planners. Ik heb de verschillende weekplanners 2022 voor jou op een rij gezet.


Begin with the end in mind - Steven Covey

Inhoudsopgave:

  • Wat is een weekplanner?

  • Papieren weekplanners zonder datumaanduiding

  • Papieren weekplanners met datumaanduiding

  • Bureau weekplanner

  • Whiteboard weekplanner


 

Wat is een weekplanner?

Een weekplanner is het hulpmiddel om een goede planning te maken en je doelen ook daadwerkelijk te behalen. Ik ben van mening dat een weekplanner de beste start is om orde in je leven te brengen. Een weekplanner is geen agenda maar het is een overzicht van je taken en je doelen per week. In een standaard agenda staan meestal alleen je afspraken in verwerkt.


De weekplanner is er op gericht om je stap voor stap te helpen om je doelen te bepalen en de bijbehorende acties vast te leggen. Als jij je dromen en je doelen helder hebt, kan je vervolgens stappen gaan zetten om deze ook daadwerkelijk te gaan halen.


Door het gebruik van een planner knip je je doel als het ware in kleine stapjes zodat je week na week steeds dichterbij het eindresultaat kom. Met een planner blijf je gemotiveerd om je doelen ook daadwerkelijk af te ronden. Want zeg nou zelf, wat is er fijner dan een taak afvinken?

 

Papieren weekplanner

Zelf ben ik fan van een papieren weekplanner, eigenlijk gewoon een planner genoemd. De weekplanner is een soort agenda waar je niet alleen je afspraken met anderen in zet maar ook de afspraken met jezelf. Je kunt hier ook een jaarplanning in verwerken, zodat je al je doelen en taken kan formuleren om je mooiste 2022 te realiseren.

Je kunt kiezen voor een papieren weekplanner met datumaanduiding of een papieren weekplanner zonder datumaanduiding.


 

Papieren weekplanner zonder datumaanduiding

 

SuccesPlanner - ongedateerd


Een goed overzicht brengt rust en inzicht. De ongedateerde SuccesPlanner combineert je persoonlijke en professionele agenda. Hij geeft ruimte aan al je gedachten. Hij laat je nadenken over wat je écht wilt en helpt je om hierin concreter te worden. Het is een combinatie van een handige planner en een werkboek om te groeien op professioneel en persoonlijk vlak. In deze versie kun je zelf de datums invullen in de handige weekoverzichten. Dat is niet alleen makkelijk, je zet de planner nog eens volledig naar jouw hand. De opbouw en inhoud zijn gelijk aan die van de klassieke planner.


Prijs indicatie: € 41,90 

Mascha Planner Special Blue Edition - ongedateerd


De Mascha planner is in 2017 uitgebracht door Mascha Feaktistova. Zij is een bekend blogger en vlogger over beauty en diverse tutorials. Ze heeft al ontzettend veel bereikt mede door haar goede planning. Ze heeft ook al meerdere prijzen gewonnen.


Deze planner is echt voor de creatievelingen. Je kunt deze customizen door de vele bijgevoegde stickers. Met veel extra's: notitieboekje, kaarten, maandstickers, labelstickers. Vul de vakjes in zoals je zelf wilt en pas hem volledig aan naar eigen smaak. Bevat 60 weken.


De Mascha planner is een hot item! Het is namelijk een gedeeltelijk voorgedrukte planner zodat data. Door middel van de bijgeleverde stickers kan je de planner indelen zoals jij dat wilt. Het enige nadeel is dat je soms wat weinig ruimte hebt om te schrijven, maar hierdoor blijf je wel gefocust op het doel. Je kan ook altijd extra leuke stickers bijkopen zodat je kan blijven variëren.


Prijs € 24,99 

Weekplanner ongedateerd - Maan Amsterdam

De ongedateerde weekplanner van Maan Amsterdam is een handige basic planner. Het is niet echt een jaarplanner maar meer voor de korte termijn om doelen te formuleren. Het is eigenlijk een blanco planner. Wel een handig hulpmiddel voor de startende planner om de dagen goed te organiseren. De planner bevat geen voorgedrukte data. Je kunt dus beginnen met invullen wanneer je wilt. Elke week vind je per dag een schrijfvak en daarnaast een groot notitievak om overige zaken voor de week of boodschappen te noteren.


Ook is er een stickervel bijgesloten. De stickers kun je gebruiken om vakanties, feestdagen of uitjes op een leuke manier aan te geven. De planner heeft een A4 formaat en is voorzien van ringband met ophanghaakje. De planner bevat 64 weken (zonder data).


Het design is modern en heeft fijne neutrale kleuren. De planner bevat 4 verschillende pagina's die worden herhaald.

Prijs: vanaf € 16,95 

Structuurjunkie - planner - ongedateerd


De succesvolle Structuurjunkie planner is de oplossing als jij moe bent van je eindeloze takenlijsten en het overweldigende gevoel dat je altijd nog iets te doen hebt.


Ben jij klaar om af te rekenen met chaos en stress? Ben je klaar om je doelen nu écht te behalen? Deze datumloze planner heeft jaaroverzichten, maandoverzichten én weekoverzichten, alsook lijntjespagina's achterin. Op elke pagina is voldoende ruimte aanwezig om bijkomende taken te noteren. Alle planners worden uitgegeven met twee leeslinten, een glanzende folie op de cover, Moleskine-envelop achterin en een los bijgevoegd notitieboekje op A6-formaat.

Prijsindicatie: vanaf € 20,99 

Papieren weekplanner met datumaanduiding

 

Kies je toch liever van extra gemak en wil jij graag het nieuwe jaar starten met nieuwe doelen en dromen? Dan kan je kiezen voor de weekplanners met een datumaanduiding. Vaak start de planner eind van het voorgaande jaar en loopt de planner iets langer door. Dus zorg dat je deze op tijd besteld zodat je er optimaal gebruik van kunt maken.

 

Purpuz planner 2022

De Purpuz planner 2022 van Clen Verkleij is echt wel mijn favoriet. Clen Verkleij is als organisatie socioloog afgestudeerd op geluk. Na een snelle corporate carrière en een modieuze burn-out bedacht hij in 2016 de Purpuz planner; een simpele methode om voortaan in balans zijn doelen te halen.


Deze planner stond binnen een jaar bij BOL op nummer 1. Clen geeft aan dat Purpuz werkt. Dit is waarom ze bij voorgeschreven gebruik, meer balans, geluk en succes na een jaar garanderen. Je kunt het zien als een medicijn. Als je de Purpuz dagelijks gebruikt, wordt je leven beter.


Mocht je leven na een jaar niet beter zijn, dan kan je de planner opsturen en krijg je je geld terug!

Prijs: vanaf € 39,97 

SuccesPlanner 2022

De SuccesPlanner 2022 is één van de mooiste planners in Nederland en België. Deze staat al vijf jaar in de top 5. Deze planner is een gedateerde succesplanner, per kalenderjaar. Deze start dus op 1 januari.


Je kan er ook voor kiezen om een ongedateerde planner aan te schaffen. Je hoeft dan dus niet perse in januari te starten maar je kan prima in maart of juli van start gaan.


Prijs: vanaf € 41,90 

Essentialiving planner 2022


Op een eenvoudige manier brengt de Essentialiving Planner 2022 meer rust en ruimte in je leven. Het is een meer rustige agenda/planner met veel ruimte om te schrijven.


De unieke, inbegrepen Balance Creator zorgt ervoor dat je jouw balans aan het begin van het jaar helder krijgt en gedurende de rest van het jaar bewaakt. De Essentialiving Planner maakt een einde aan chaos en brengt je terug naar jouw essentie.


Prijs indicatie: € 32,95 

Structuurjunkie planner 2022 - Cynthia Schultz


Wegens succes terug in de Structuurjunkie-lijn van Cynthia Schultz: weekplanner mét datum. Deze prachtig uitgevoerde planner loopt van 28 december 2021 tot 2 januari 2023. De planner heeft jaaroverzichten, maandoverzichten en voldoende notitiepagina’s achterin.

De planner is beschikbaar in twee formaten: het oude vertrouwde planner-formaat en A4-formaat. Alle planners worden uitgegeven met twee leeslinten, een glanzende folie op de cover, Moleskine-envelop achterin en een los bijgevoegd notitieboekje op A6-formaat.


Indicatie prijs: vanaf € 18,00 

Hobbit - Planner - Lichtgroen - 2022

Deze mooie Hobbit Planner met goudkleurig spiraal heeft een harde cover met een subtiele print van ginkgobladeren in vernis op een groene achtergrond, de tekst is erop gedrukt in goudfolie. De planner is zeer compleet en bevat jaarplanners en maandplanners. Ook heeft deze planner 6 handige vellen planstickers en 3 transparante opberghoezen. De planner wordt dichtgehouden door een donkergrijze elastieken band en heeft een verplaatsbare bladwijzer. De indeling van de planner is één week over twee pagina’s in verticale kolommen. Onderin is een maandkalendertje en ruimte voor andere notities. Deze populaire overzichtelijke planner loopt van oktober 2021 t/m december 2022.

Prijsindicatie vanaf € 22,99 

Weekplanner whiteboard

Sommige mensen vinden het juist fijn om er altijd tegenaan te kijken. Dan kan je kiezen voor een planner die je op kunt hangen, zoals een magnetische whiteboard planner. In een weekplanner staan je doelen en je acties die je hiervoor moet uitvoeren. Door structuur in je leven te brengen, zorg je ervoor dat je ook daadwerkelijk stappen gaat zetten. En als je de afspraken met jezelf nakomt en je de weekplanner optimaal gebruikt, dan wil je na een paar weken echt niet meer zonder. Een weekplanner is een perfecte aanvulling om je persoonlijke ontwikkeling, business en je gezondheid een boost te geven.

 

Magnetische Weekplanner Whiteboard Set - RX Goods

Heb jij ook soms last dat je bepaalde dingen vergeet op een dag? Niks geks, iedereen vergeet elke dag wel iets. Daarom heeft RX Goods dit magnetische whiteboard gemaakt speciaal voor jou. Doormiddel van een overzichtelijke weekplanning hoef je niks meer te vergeten en staat alles duidelijk op een rijtje.


Alle taken overzichtelijk

Een weekplannerbord met een magnetisch veld, onmisbaar voor elke persoon, bedrijf of familie die zich aan een planning wil houden of soms dingen vergeet. Het whiteboard is bedrukt met een vaste planningsstructuur zodat je nooit meer iets vergeet. De weekplanner heeft een opvouwbaar design zodat je de planner ook makkelijk in de meegeleverde koker weer kan meenemen of opbergen ter bescherming. Is het weer bijna maandag en moet er een nieuwe planning gemaakt worden? Geen probleem, met de meegeleverde wisser en 8 markeerstiften kun je direct beginnen met de nieuwe planning!


Prijs: vanaf € 29,95 

Magnetische whiteboard weekplanner 4 personen


Organiseer je week op een handige manier met deze magnetische weekplanner van Brute Strength ®. Deze planner is beschikbaar voor 2, 3, 4 personen. Ook in XXL-formaat beschikbaar.

Plak de weekplanner op een koelkast of een ander metaal object. Plak simpelweg het magnetische gedeelte op het oppervlak en dan hangt de weekplanner meteen. Je hebt hierbij dus geen plakband, lijm of andere bevestigingsmaterialen nodig!


Prijs: vanaf € 21,99 

Deskplanner / bureauplanner

Kies je toch liever van extra gemak en wil jij graag het nieuwe jaar starten met nieuwe doelen en dromen? Dan kan je kiezen voor de weekplanners met een datumaanduiding. Vaak start de planner eind van het voorgaande jaar en loopt de planner iets langer door. Dus zorg dat je deze op tijd besteld zodat je er optimaal gebruik van kunt maken.

 

Deskplanner purpuz


Met deze XL desk/weekplanner geef jij jezelf het overzicht terug: stel doelen, plan je afspraken, houd handig lijstjes bij. Markeer je groei en sluit iedere dag positief af met een korte reflectie. Zo krijg je meer grip op je week, zie je wat er speelt en wat je niet moet vergeten.


Prijsindicatie: vanaf € 17,95 

Structuurjunkie - De Structuurjunkie deskplanner


Een goede planning is het halve werk. Door gestructureerd te werken, krijg je meer gedaan in een kortere periode én houd je meer tijd over voor leuke dingen. De deskplanner past bij alle andere Structuurjunkie-producten en helpt jou perfect te plannen.


Deze deskplanner is ontwikkeld door de rasechte structuurjunkie Cynthia Schultz.

55 vellen, 120 grams papier.

Prijsindicatie: vanaf € 14,99 

Fitly - Weekplanner - Weekplanner papier - Deskplanner

Vind jij het prettig om jouw weken weer duidelijk te structureren? Heb jij vaak allerlei afspraken en dingen te doen? Dan biedt deze weekplanner een uitkomst!

Plan activiteiten en taken: met deze weekplanner wordt het gemakkelijk om per week overzichtelijk al jouw taken en activiteiten te structureren. Het stuk voor stuk afstrepen van jouw taken zal je voldoening geven en je enorm gefocust houden.

Deskplanner: Je kan deze weekplanner als deskplanner gebruiken. Laat hem liggen op je vaste werkplekje om direct te beginnen aan de juiste taken en activiteiten.

Stel prioriteiten: op deze weekplanner is er voldoende ruimte om aan te geven welk onderwerp voor jou de meeste prioriteit heeft.

Prijs indicatie: € 14,95 

Heel veel succes met je planning! 😎Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page