top of page

Top 9 affirmatiekaarten 2023

Bijgewerkt op: 15 sep. 2023


affirmatie op een houten plank met bloemen en rozenkwarts

Als je dagelijks positief je dag wilt beginnen dan is de eerste stap om dankbaar te zijn. Als je de tijd neemt om stil te staan bij de dingen waar je dankbaar voor bent en deze opneemt in je ochtendroutine kan dit je leven écht positief beïnvloeden. Vervolgens kan je starten met een positieve affirmatie.


Met het gebruik van een positieve affirmatie, richt jij jezelf op hoe je wilt zijn op dit moment. Je kunt zelf je eigen affirmatie schrijven of je kunt gebruik maken van mooie gedrukte affirmatiekaarten. Er zijn verschillende affirmatiekaarten gericht op zelfvertrouwen, zelfliefde, geluk en liefde. Met de hulp van mooie affirmatiekaarten geef je jezelf elke dag een mooi cadeautje.

Wacht niet op een goede dag, maak er een!
 

Inhoudsopgave:

 

Wat zijn affirmaties?

Positieve affirmaties zijn korte, krachtige zinnen met een bevestiging of bekrachtiging. Het woord affirmatie is afgeleid van het Latijn en betekent versterken of bekrachtigen.


Een affirmatie is een korte krachtige zin die je door het herhalen steeds meer gaat geloven. Affirmaties helpen je om je negatieve gedachtes om te zetten in positieve gedachten en acties. Door affirmaties hardop of in gedachten uit te spreken en dit regelmatig te herhalen, beïnvloed je je gedachten. Het is een eenvoudige manier om jezelf positief te transformeren.


Wat anderen over je denken, denk je zelf

Als je elke dag een positieve affirmatie opleest dan merk je al snel een resultaat want je gedachten zijn enorm krachtig. Wat je over jezelf denkt, wordt jouw waarheid. Je onderbewustzijn gelooft wat je denkt en daar ga je naar handelen. Wanneer je positiever in het leven wilt staan dan is het gebruik van affirmaties de eerste stap om positiever te gaan denken.

 

Wat zijn goede affirmaties?

Goede affirmaties zijn positieve affirmaties. Dit zijn teksten die je overtuigingen sterker maken. Het zijn als het ware complimenten aan jezelf. Ze geven je energie en gaan ervoor zorgen dat je automatisch op een positievere manier gaat denken. Je gaat meer geloven in het goede en in mogelijkheden.

tekst Think Positive op een mooi papier

Een krachtige affirmatie beïnvloedt het onderbewustzijn en herprogrammeert als het ware de hersenen. Het beste is om een positieve gedachte te formuleren in de tegenwoordige tijd. Daarnaast is het belangrijk dat je zegt wat je wilt bereiken en niet wat je niet wilt.


Voorbeelden van goede affirmaties:

 • Ik ben gelukkig

 • Ik sta in mijn kracht

 • Ik ben trots op mezelf

 • Ik vertrouw om mezelf

 • Ik ben dankbaar

 • Ik ben tevreden

Voorbeelden van foute affirmaties:

 • Vandaag zal ik niet oordelen

 • Vandaag ga ik niet snoepen

 • Ik ga geen Netflix kijken vandaag

 • Ik ben niet jaloers

Door de juiste gedachte regelmatig in je hoofd te herhalen, bevestig je de inhoudelijke boodschap en bekrachtig je de uitwerking daarvan op je leven of wereldbeeld. Dus als je de verkeerde affirmaties gebruikt dan zal er dus een negatieve uitwerking volgen.

 

Wanneer gebruik je een positieve affirmatie?

Zo vaak als je kan! Hoe vaker je ze ziet, leest of hoort hoe sneller het effect is. Wanneer je graag positiever in het leven wilt staan dan is het de kunst om positiever te worden. Als je je richt op positieve dingen en je dankbaar bent dan trek je automatisch ook de juiste dingen aan.


Alles wat je aandacht geeft groeit
 

Wat zijn affirmatiekaarten?

Affirmatiekaarten zijn voorbedrukte kaarten met positieve affirmaties. Er zijn veel verschillende kaartendecks waar je uit kunt kiezen. Je kunt affirmatiekaarten als hulpmiddel gebruiken om je te richten op positiviteit. 

Hoe gebruik je de affirmatiekaarten?

Je kunt de affirmatiekaarten op verschillende manieren gebruiken. Je kunt je laten leiden door het universum of je kiest zelf een kaart.


Als je je wilt laten leiden door het universum trek je blind een kaart uit de stapel. Vaak is die kaart de juiste kaart die je die dag nodig hebt.


Of je kiest de kaart die op dat moment bij je past. Door de herhaling van de affirmatie kan je jezelf transformeren tot de persoon die je wilt zijn.


Je kunt er bijvoorbeeld dagelijks een vast ritueel van maken om een kaart te trekken. Of kies er juist voor om een kaart te trekken voordat je gaat slapen voor de volgende dag. Neem vervolgens de affirmatie die op het door jou getrokken kaartje staat mee in jouw dag.


Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een (extra) kaartje te trekken op het moment dat je het nodig hebt. Wanneer je een moeilijke keuze moet maken of wanneer je verdrietig of boos bent.

 

Top 9 affirmatiekaarten 2023

 

Positievevibes Affirmatiekaarten

PositieveVibes affirmatiekaarten doosje met vier kaarten zichtbaar

De PositieveVibes affirmatiekaarten staan vol met Nederlandse betekenisvolle en positieve spreuken.


Elk kaartje is anders, uniek en origineel. De inspiratiekaarten zijn van fijn formaat en door het bewaardoosje makkelijk op te bergen. Verspreid de kaarten met complimenten en positiviteit in het huis en op het werk of stop ze bij een cadeautje. Schrijf op de achterkant van de affirmatiekaarten een persoonlijk bericht om de ander te inspireren.


De affirmatiekaarten zijn op veel verschillende manieren in te zetten. Geef bijvoorbeeld iemand anders kracht door de kaarten als cadeau te geven. De kaarten kunnen ook in huis verstopt worden, zodat je op ieder moment verrast kan worden met een positieve spreuk. Bij het geven van een kaart kun je op de achterkant een persoonlijke boodschap kwijt. Zo laat je weten dat je in de ontvanger gelooft. 

Positievevibes- 6-delige Combiset- Affirmatiekaarten


PositieveVibes affirmatiekaarten set van 6 stuks

De verschillende boxen van PositieveVibes affirmatiekaarten staan vol met Nederlandse betekenisvolle en positieve spreuken. Er zijn zes verschillende boxen. Je hebt de algemene boxen, en de boxen gericht op zelfliefde, zelfinzicht of zelfvertrouwen.


Er zijn veel verschillende soorten affirmaties, bijvoorbeeld kaarten voor zelfvertrouwen, zelfliefde, geluk en liefde. Andere affirmatiekaarten over succes, stress en angst zorgen ervoor dat negatieve gedachten hierover omgezet worden in stimulerende gedachten. Kies de kaart die op dat moment het meest bij jou binnenkomt en helpt. 

120 magische affirmaties met kaartenhouder

Iedere dag bewust stilstaan bij de dingen die je daadwerkelijk wilt laten gebeuren, voelen en aantrekken in jouw leven.

kaartenhouder met kaars en affirmatiekaart

De kracht van affirmaties is gigantisch groot. Iedere dag bewust stilstaan bij de dingen die je daadwerkelijk wilt laten gebeuren, voelen en aantrekken in jouw leven. Met de 120 magische affirmaties met kaartenhouder en kaarsenhouder is een mooi begin van je dag.


Wij als schrijvers en coach weten als geen ander hoeveel behoeften wij als mensen hieraan hebben en welke voordelen we hierdoor kunnen ervaren. Affirmaties, visualiseren en uitspreken horen bij de stappen voor een leven waarin jij de hoofdrolspeler bent. Dit zorgt voor een trotse, positieve en sterke mindset.


Hoe gebruik je deze affirmatie kaarten?

Kies een kaart uit onze set en plaats deze in de houder. Je kunt de kaars aansteken wanneer jij dat wilt. Spreek iedere dag de affirmatie hardop uit en geloof volledig in wat je uitspreekt. Herhaal dit iedere dag totdat jij ervaart en voelt dat je de affirmatie voelt, gelooft en onderdeel hebt gemaakt van wie jij bent. Zo creëer je jouw eigen positieve en krachtige mindset. Jij bepaalt de volgorde, welke affirmatie jij nodig hebt en hoelang de herhaling nodig is. 

Crazy Manifestor - Rose Kaarten Deck (affirmatie kaarten)

Dream Big, You Can Do It!!!

kaartendeck affirmatiekaarten

Ben jij ook een Crazy Manifestor? Dan is de Rose Kaarten Deck echt iets voor jou. De mooie box van 55 affirmatiekaarten is de eerste stap om jou dromen werkelijkheid te laten worden.


De box heeft mooie inspirerende affirmaties in het Nederlands. Herken jij jezelf in de volgende drie eigenschappen dan is deze box perfect voor jou:


#1:​Je bent een tikkeltje gek​

#2: ​Je vindt het super tof om samen te werken met het Universum​

#3: Je bent klaar om je GROOTSTE dromen te gaan bereiken, niet morgen, niet over een jaar, maar NU.


DREAM BIG, YOU CAN DO IT!!! 

DailY Love And Nourish - affirmatiekaarten doos met houten kaarten standaard

kaartendeck met mooie doos en affirmatiekaarten

De DailY Love And Nourish affirmatiekaarten doos:

De affirmatiekaarten vertellen je keer op keer wat jij allemaal kan. De kracht van herhaling.

Een affirmatie is gebaseerd op het principe dat je hersenen gaan geloven wat ze vaak zien of horen.

Deze affirmatiekaarten helpen je positieve veranderingen in gang te zetten. Vertel jezelf vaak genoeg dat je iets kunt of bent en op een dag zal dat waarheid worden.


De DailY Love And Nourish affirmatiekaarten doos is een prachtig cadeau voor jezelf of aan andere te geven.


Inhoud:

 • Twee deks van 34 affirmatiekaarten in het Engels

 • Een houten kaartenstandaard

 • Een instructie kaart

 • Mooie doos 

Affirmatiekaarten – Je kunt je leven helen - Louise Hay

affirmatiekaarten louise hay

Ga aan de slag met de inzichten uit Je kunt je leven helen van Louise Hay met de set affirmatiekaarten. Als je het over affirmaties hebt dan zal je waarschijnlijk Louise Hay wel kennen.


Je kunt je leven helen van Louise Hay is een van de eerste en populairste zelfhulpboeken. Wereldwijd vinden miljoenen mensen steun en kracht in de woorden van Louise Hay. Voor wie aan de slag wil met alle inzichten, zijn er nu de Je kunt je leven helen affirmatiekaarten. Iedere kaart bevat een korte affirmatie. Ze helpen je om liefdevol naar jezelf te kijken, goed voor jezelf te zorgen en positieve veranderingen in je leven in gang te zetten. Het doosje en de kaarten zijn prachtig vormgegeven en luxe uitgevoerd. Een écht cadeautje voor jezelf of een dierbare ... 

Affirmatiekaarten van Vertellis

De Vertellis Affirmatiekaarten stimuleren dagelijkse reflectie en persoonlijke ontwikkeling, waardoor je bewuster vorm kunt geven aan je leven. Deze krachtige inzichtkaarten vergroten je vermogen tot manifestatie en helpen je bij het ontdekken van liefde en dankbaarheid voor wie je bent. Door regelmatig een affirmatie te kiezen en te herhalen, bouw je weerbaarheid op tegen stress en negativiteit en breng je positieve veranderingen teweeg. De kaarten zijn niet alleen perfect voor zelfzorg en meditatie, maar ook handig voor coaches om inzichten te bieden en positieve intenties te versterken. Kortom, met de Vertellis Affirmatiekaarten zet je een stap naar een positiever en bewuster leven! 

Spiegelkaarten Affirmatiekaarten

voor meer zelfvertrouwen en zelfliefde

De Spiegelkaarten Affirmatiekaarten is een kaartendeck met 54 affirmaties, bestaande uit kwaliteitskaarten, krachtkaarten en kompaskaarten die jou inzicht geven in de weg naar meer zelfvertrouwen en zelfliefde.

"Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen?" is een veelgestelde vraag en de kaarten zullen jou antwoorden geven.


De kaarten kunnen je inzicht geven in je onzekerheden en geven je handvatten om je verder te helpen. Door ze regelmatig te gebruiken, kun je werken aan allerlei thema’s en kun je je onzekerheden ombuigen naar mooie levenslessen. De kaarten kun je voor jezelf gebruiken maar zijn ook een waardevol cadeau om weg te geven of om te gebruiken in je (coachings-)praktijk.


Alle kaarten bevatten een boodschap die je helpt meer zelfvertrouwen te krijgen. De kwaliteitskaarten vertellen je iets over je kwaliteiten, de krachtkaarten geven je meer vertrouwen en kracht en de kompaskaarten vertellen je in welke richting je stappen mag gaan zetten om dichterbij jezelf te komen.

Je gebruikt de kaarten door ze te schudden, voor je neer te leggen en op gevoel 1 te trekken.

Ook kun je een vraag stellen voordat je een kaart trekt. Je zult dan antwoord krijgen via de kaart. Bijvoorbeeld:

 • Welke kwaliteit mag ik meer laten zien?

 • Wat moet ik doen om meer zelfvertrouwen te krijgen?

 • Hoe kom ik uit deze situatie?

 • Hoe voel ik me beter over mezelf?


 

Kristallen Edelstenen affirmatie kaartendeck

In de affirmatie kaartendeck van Kristallen Edelstenen staat op iedere kaart een kristal afgebeeld met een positieve affirmatie die bij de werking van dat kristal hoort.


Spreid alle kaarten voor je en kies intuïtief een kaart. Je zult zien dat je een kaart kiest die past bij de situatie waar je op dit moment in bent. Herhaal de affirmatie meerdere keren per dag tegen jezelf. Zo wordt deze affirmatie jouw nieuwe werkelijkheid! Het kaartendeck bestaat uit 44 kaarten.

Prijsindicatie € 24,95 


Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


Petra Meuken
Petra Meuken
Jul 08, 2023

Zitten mooie kaartendecks tussen. Maar mis zeker de Krachtkaarten met Caracter

Like
bottom of page