top of page

Top 7 badkussens voor je badkamer


Kijk je uit naar een momentje om te ontspannen, maar lukt het maar niet om comfortabel in bad te liggen? Of heb je ook weleens het gevoel gehad dat het ontspannen en genieten in bad niet optimaal is? Dan is een badkussen de ultieme oplossing.


Zelf vind ik het heerlijk om na een drukke werkdag of als het buiten koud en donker is, tot rust te komen in bad. Door een badkussen maak je het jezelf nog comfortabeler dan je op dit moment misschien hebt.


Als je nog geen badkussen hebt dan herken je het misschien wel dat je bijvoorbeeld een handdoek in je nek legt. Het grote nadeel is dat als je klaar bent met badderen de handdoek kleddernat is. En daarbij ligt een handdoek niet erg comfortabel.


Wil je nog meer ontspannen uit je bad komen? Dan is wellicht een badkussen iets voor jou! Ik heb de top 9 badkussens van 2022 voor je op een rij gezet. Op naar een ontspannen 2022 :)

 

Inhoudsopgave:

 

Wat is een badkussen?

Een badkussen is een kussen die je op de badrand kan plaatsen waardoor je comfortabel kunt liggen. Geen harde of koude badrand meer in je nek. Dus echt een ultiem ontspanmoment.

 

Welke verschillende badkussens zijn er?

Je hebt verschillende soorten badkussens. Je hebt allereerst verschillende kleuren. De meeste badkussens zijn in wit en zwart verkrijgbaar. Maar je hebt bijvoorbeeld ook roze badkussens, een echte eyecatcher in je badkamer.


Daarnaast verschillen de badkussens in het aantal zuignappen. Sommige hebben er twee en andere zeven.

 

Voordelen van een badkussen

Het grootste voordeel vind ik yoch wel dat je heerlijk kunt ontspannen door een goed badkussen aan te schaffen. Daarnaast voorkomt het rug- en nekklachten. De meeste badkussens zorgen voor een goede orthopedische werking door het ontwerp met flexibele delen. Dit zorgt voor de optimale ondersteuning van je hoofd, nek, en schouders


Door de zuignappen wordt het badkussen goed en stevig op zn plek gehouden, zodat deze niet wegglijdt. Bovendien zijn de meeste badkussen antibacterieel en dus schimmelvrij.


 

Badkussen als cadeau

Een badkussen lijkt ervoor gemaakt te zijn om als cadeau te geven! Vooral als je kiest voor een badkussen die in een luxe geschenk cadeaudoos wordt geleverd. Want het is een luxe cadeau. Het zorgt voor ultieme ontspanning voor jouw vriendin, vrouw of moeder die het zo verdient om een keer verwend te worden.


Als je niet weet welke je moet kiezen, kies dan een badkussen van RelaxTub, Nonchi of Heimr deze worden namelijk verstuurd in een mooie geschenkverpakking.

 

Top 7 badkussens 2022

 

Badkussen van RelaxTub®

Met het unieke badkussen van RelaxTub® is ontspannen in je bad voor iedereen mogelijk. Geen harde rand van het bad in je achterhoofd meer dus makkelijk om een comfortabele houding te vinden. Verkrijgbaar in roze, wit en zwart.


Het driedelige kussen is heerlijk zacht en ondersteunt je hoofd, nek en schouders. Met de 6 sterke zuignappen is hij flexibel te bevestigen in elk bad. Ook vormt het kussen zich naar je lichaam. Zo vind jij altijd de ultieme relax-houding. Bestel nu en ontspan nóg meer in je warme bad!


Voordelen van het RelaxTub badkussen:

  • Ondersteunt nek, schouders en hoofd

  • Verlicht stress

  • Anti-slip door 6 extra sterke zuignappen

  • Past in ieder bad

  • 100% waterbestendig

  • Sneldrogend en antibacterieel materiaal

  • Ophanghaak voor makkelijk opbergen

  • Luxe cadeauverpakking

Met dit badkussen is ontspannen geen probleem meer. De drie kussentjes vormen zich moeiteloos naar jouw lichaam en bieden precies de juiste ondersteuning. Doe je ogen dicht en voel hoe de stress je lichaam verlaat. Je stapt als herboren weer het bad uit!

"Het zijn goede badkussens, blijven goed plakken en passen goed in het bad. Zijn snel droog ook als je ze laat hangen in het bad.Hoeven er niet perse af om te drogen. En ze liggen heerlijk !"

Prijs indicatie: € 24,29



 

Luxe badkussen - Nonchi

Het badkussen van Nonchi is de beste oplossing om lekker te ontspannen in je bad! Geniet van optimale ontspanning met het zachte foam van de badkussen en dwaal weg terwijl je in bad, jacuzzi of misschien wel op de bank ligt.


Het badkussen van Nonchi is door de memory foam en anti-slip zuignappen geschikt voor elk bad! Doe je ogen dicht en geniet van het moment met de Nonchi badkussen. Ook geschikt als cadeau door de unieke giftbox.


Nonchi Spa Badkussen

✅ Geschikt voor elk (bad)rand

✅ 4 Sterke Zuignappen

✅ Waterdicht

✅ Anti-Slip Ontwerp

✅ Anti-Schimmel

✅ Dubbele Memory Foam laag


"10/10! Uiterlijk en functioneel echt perfect. Was verbaasd toen ik de doos openklapte. Zag er super mooi uit. Heb hem toen gelijk uitgeprobeerd. Uren in bad gelegen met het kussen. Had 2 van mijn vriendinnen overtuigd om hem te kopen, ook die waren super tevreden. Aanrader!"

Vanaf € 38,95



 

LifeGoods Luxe Badkussen

Dit luxe spa badkussen van LifeGoods is precies wat jij nodig hebt om jezelf een at-home spa momentje te geven. Dit dubbel gevoerde kussen, anti-slip is waterdicht en geschikt voor ieder bad! Geniet van de echte spa-ervaring met het LifeGoods Luxe Badkussen.


LifeGoods Spa Badkussen

▶ Dubbele Memory Foam laag

▶ 7 Sterke Zuignappen

▶ Anti-Slip Ontwerp

▶ Anti-Schimmel

▶ Voor ieder Bad

▶ Waterdicht


Anti-slip & Antibacterieel

Het badkussen is voorzien van 7 sterke zuignappen ontworpen om aan de badrand te blijven zitten. Dit anti-slip ontwerp voorkomt dat het kussen naar beneden glijdt als het vochtig wordt. Tevens is het kussen omhult met een waterdichte, milieuvriendelijke stof. Het materiaal is ontworpen zodat vocht niet in het kussen kan trekken zodat schimmel en andere bacteriën geen kans krijgen. Het kussen is eenvoudig schoon te houden door er een doekje overheen te halen.


Geschikt voor ieder bad

Het Lifegoods Spa Badkussen is ontworpen om in ieder bad gebruikt te kunnen worden. Dit kussen past overal tussen! Dankzij de twee beweegbare vlakken is het kussen is in veel verschillende posities te plaatsen. Daardoor is het kussen gemakkelijk op ieder bad te bevestigen op een manier die voor jou ideaal voelt!


"We zijn zeer tevreden over dit product. Het voldoet helemaal aan wat we zochten en onze verwachtingen zijn helemaal voldaan. Kleeft goed en geeft een goede hoofdsteun om helemaal tot rust te komen in je bad. Echt een aanrader."

Vanaf € 22,99



 

Luxe Home Spa Badkussen - Gluxury

Met het luxe badkussen van Gluxury kan je op een zeer luxe en comfortabele wijze van je badmoment genieten. Hierdoor heb je geen last meer van de koude badrand en heb je een perfecte houding omdat het badkussen zich mee vormt met je lichaam.


Je krijgt er nu tijdelijk een waszak en een bad spons bij cadeau. Dit maakt je ontspanmoment helemaal af.


Het badkussen van Gluxury is voorzien van 4 antislip zuignappen. Deze zuignappen zorgen ervoor dat het kussen perfect op het bad blijft zitten. Je hoeft er dus niet bang voor te zijn dat het badkussen loskomt of niet stabiel vastzit.


Pluspunten

✅ Comfortabel

✅ Tijdelijk twee bruisballen erbij

✅ Perfecte ondersteuning

✅ Voorkomt nek -& rugklachten

✅ Vormt zich mee met jouw lichaam

✅ Anti-slip

✅ Duurzaam materiaal

✅ Wasmachine bestendig

✅ Snel drogend

✅ Makkelijk op te hangen


"Lekker zacht en comfortabel kussen met een mooi design. Handig dat er een waszak bij zit."

Vanaf € 25,95



 

Luxe Spa/Badkussen - House of Essentials


Dit ergonomisch gevormde luxe Spa/Badkussen van House of Essentials is niet te vergelijken met standaard badkussens die momenteel verkrijgbaar zijn. Geniet vanaf nu met volle teugen van een ontspannen bad met dit unieke orthopedische badkussen van House of Essentials! Dit unieke badkussen heeft een speciaal ontworpen ergonomisch design waardoor het de drukpunten in de nek en schouderbladen optimaal ondersteunt. Rug- en nekklachten tijdens het nemen van een ontspannen bad worden hiermee voorkomen.


Het badkussen is voorzien van 6 extreem sterke zuignappen op de achterzijde die ervoor zorgen dat het badkussen op de juiste plek geplaatst kan worden en stevig blijft zitten.

Dankzij de luxe uitstraling en unieke vorm is dit kussen een echte eyecatcher en een aanwinst in iedere badkamer. Omdat het badkussen verkrijgbaar is in drie verschillende kleuren (wit, grijs en zwart) is er altijd een kleur die perfect bij je badkamer past.


Alle voordelen op een rij:

✅ Nieuw ontworpen ergonomisch design

✅ Orthopedisch gevormd dat rug- en nekklachten voorkomt

✅ Duurzame stof, gebruiksvriendelijk en eenvoudig te reinigen

✅ Geschikt voor ieder type badkuip

✅ Met handige ophanghaak en opbergvakje

✅ 6 extra sterke anti-slip zuignappen

✅ Gemaakt van duurzaam en snel drogend mesh materiaal

✅ Inclusief loofah scrub spons


"Top kussen, snelle en goede levering. Ik gebruikte voorheen badkussens die niet meevormen, ga ik nooit meer gebruiken nu ik deze heb. Dit kussen geeft zachte ondersteuning in de nek wat ik erg prettig vind. Prijs kwaliteit verhouding zeer tevreden over."

Vanaf € 39,95



 

Badkussen Heimr

Met het badkussen van HEIMR creëer jij een werkelijk spa gevoel tijdens je eigen bad ritueel.

Met het orthopedische badkussen heb jij niet langer meer last van die bekende harde badrand. Het badkussen ondersteunt en verlicht de drukpunten in je nek en schouderbladen. Vanaf nu is het echt verantwoord genieten tijdens een heerlijk bad ritueel.


Alle voordelen op een rij:

✔ Orthopedisch;

✔ Is duurzaam dankzij het 4D Mesh materiaal;

✔ Hang het badkussen op voor een opgeruimde badkamer;

✔ Droogt snel op;

✔ Past in iedere badkuip;

✔ Wasmachine bestendig.

Speciaal voor jou! Om je beleving compleet te maken komt het badkussen inclusief 2 gratis spinning bruisballen in heerlijke tropische geuren aan. Het badkussen en de bruisballen worden geleverd in een luxe opbergtas. Met deze tijdelijke actie is deze set ook leuk om aan iemand cadeau te doen!

"Wat een mooi en heerlijk kussen voor in bad. Kwalitatief ziet het zeer hoogstand uit en ligt heerlijk . Wat een goede service erbij. Kussen wordt in een nette tas bezorgd ( snelle bezorging ook) met gratis waszak en bruistabletten. In een woord geweldig"

Prijs indicatie € 24,95



 


Slimshop - Luxe Badkussen

Kijk je uit naar een momentje om te ontspannen, maar lukt het maar niet om comfortabel in bad te liggen? Met dit luxe badkussen voorkom je nek en rugklachten tijdens het nemen van een heerlijk bad. Met dit badkussen heb je ook geen last meer van een koude of harde badrand in je nek.


Het badkussen heeft 2 stevige zuignappen op de achterkant om zich altijd goed aan de badrand te bevestigen. Het badkussen is zo ontworpen dat zelfs al is de badrand vochtig, dan zal het badkussen niet verschuiven en altijd stevig op zijn plek blijven zitten. Wel zo makkelijk als je een keer echt probeert te genieten.

Voordelen

• Voorkom nekklachten

• Geniet meer van het nemen van een bad

• Ontspannen nek in bad

• Geen koude of harde badrand tijdens het badderen

• Geschikt voor elk soort bad

• Simpel te gebruiken

• Blijft stevig zitten


Vanaf € 19,99



 


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page