top of page

Top 5 knuffels met hartslag voor je baby


Wil je ook een knuffel met hartslag voor je baby kopen? Als je een knuffel met hartslag koopt waar moet je dan op letten? Er zijn veel verschillende knuffels op de markt. Daarnaast zijn er naast slaapknuffels met hartslag ook knuffels met baarmoedergeluiden of zelfs met een white noise functie beschikbaar. Een knuffel kan je ook gebruiken als slaaptrainer voor je kind. Ik vertel je er graag meer over!


Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kind. Je wilt graag dat je kind goed slaapt, want als je kind goed slaapt dan groeit hij het beste! Slapen kan soms best ingewikkeld zijn, net als het vinden van een goede slaaproutine voor je kind. Een knuffel met hartslag kan je kind helpen om het vertrouwde gevoel te krijgen die hij/zij ook in de baarmoeder had. Wanneer je kind zich veilig voelt dan slaap hij het beste.


Een knuffel met hartslag is één van de vele slaaptrainers die er momenteel zijn. De slaaptrainers zijn onderverdeeld in de volgende categorieën:


Knuffel met hartslag

Een knuffel met hartslag is een knuffel die je baby gewoon in bed kan knuffelen. De babyknuffels zijn speciaal gemaakt voor baby's dus ze zijn veilig om gewoon in bed te leggen.


Knuffel met huilsensor

Een knuffel met huilsensor is ideaal! Wanneer je kindje begint te huilen dan gaat de knuffel weer aan. De hartslag van de knuffel gaat weer kloppen of het muziekje speelt weer af. Dit kan je zelf instellen. Met een sluimerstand zorg je ervoor dat het muziekje na bijvoorbeeld 20 minuten vanzelf weer uitgaat. Als je baby hier eenmaal aan gewend is, dan kan hij of zij snel weer in slaap vallen na het wakker worden.


White Noise Machine voor kinderen

Oke, eerlijk is eerlijk het is geen knuffel maar een klein apparaatje met veelbelovende resultaten! Een white noise machine voor kinderen is een apparaat waar je veel verschillende mogelijkheden mee hebt. Het nieuwste model De White Noise Move van Numsy, is sinds kort op de markt met nog meer functies dan de eerder uitgebrachte White Noise Machines. Van hartslaggeluiden tot baarmoedergeluiden. De Numsy Move beschikt over 40 geluiden! Naast het ademend licht is de Move draadloos te gebruiken dankzij de krachtige batterij, beschikt het over speakers van hoogwaardige kwaliteit en heeft maar liefst 20 geluidslevels!


Als klap op de vuurpijl heeft het 7 kleuren ademend licht die in elkaar kunnen overgaan, 4 dimbaarheidslevels en 5 timers met continue afspelen! Ervaar deze nieuwste topper zelf!


En dat voor nu de tijdelijke actie prijs van € 34,95 (en als je ook nog onze kortingscode gebruikt krijg je nog meer extra korting). Voor meer informatie; De beste White Noise Machines voor kinderen en volwassenen(2022)De 5 beste knuffels met hartslag

 

Tommee Tippee Grofriend - Ollie de uil - slaaptrainer


Ollie de uil van Grofriend is een interactieve slaaptrainer voor kinderen. Het speelt vier rustgevende geluiden, waaronder hartslag, regenval, statische witte ruis en prachtige slaapliedjes van Brahms. De CrySensor-technologie belooft er altijd te zijn en betekent dat Ollie automatisch wordt geactiveerd wanneer de baby huilt, zodat hij de kleintjes in een oogwenk weer kan laten slapen, zonder dat mama of papa op moeten staan. Het geluid speelt 20 minuten en vervolgens schakelt Ollie drie uur over naar de stand-bymodus, maar wees gerust dat hij aandachtig luistert en op elk moment in de stand-bymodus wordt ingeschakeld om het witte ruisgeluid of Brahms slaapliedje te spelen dankzij de CrySensor-functie.

Vanaf € 49,99 

Knuffel met hartslag en huilsensor: Zazu - Coco de Koala - Muziek knuffel met huilsensor

De Zazu Coco bibi is een geweldig zachte knuffel / bed-vriendje die je kindje kan kalmeren in het donkere kinderkamertje door moeders hartslag na te bootsen. In totaal heeft deze Zazu hartslag-knuffel 6 verschillende geluidjes. Door gewoon te schudden zal het laatste geluidje weer beginnen te spelen. Geen gedoe met knopjes en schakelaars dus. Als je kindje wakker wordt en begint te huilen midden in de nacht, dan zal de zazu knuffel automatisch het laatste geluidje weer gaan afspelen. Ideaal toch?


Je kindje zal later met de Zazu Heartbeat knuffel een leuk vriendje in bed hebben die hij/zij maar al te graag wil knuffelen. Omdat de Zazu Heartbeat knuffels op batterijen werken zijn ze ook ideaal om overal mee naartoe te nemen. Vanaf € 25,00


 

White Noise Machine - baby knuffel konijn met slaapgeluiden - Funmunch

De baby knuffel konijn van Funmuch met white noise functie geeft je baby de nachtrust die ze verdienen met deze knuffel uil met slaapgeluiden, hartslaggeluid en nachtlampje. Het konijn beschikt over 10 slaapmuziekjes, 3 natuurlijke slaapgeluiden zoals hartslag- of watervalgeluid en een sterrenlicht projector. Kies het gewenste licht en geluid en uw baby zal heerlijk in slaap vallen. De knuffel schakelt zichzelf na een half uur uit als er geen nieuwe geluiden worden gekozen.


Vanaf € 29,95


 

Snuz Snuzcloud Slaapknuffel

Slaap... Dat is wat iedere kersverse ouder goed kan gebruiken. Dat is waarom Snuz deze stylish Snuzloud 3-in-1 knuffel met lamp heeft ontworpen. Gemaakt van super zacht materiaal, meerder melodie opties en twee licht opties. Helpt, troost en kalmeert je kindje wanneer je dit het meest nodig hebt.


Over deze knuffel/lampje:

  • Te gebruiken vanaf de geboorte, ook te gebruiken als je kindje al wat ouder is.

  • Size: 26x17cm

  • Helpt je kindje slapen

  • Roze/wit licht

  • 4 verschillende geluiden (speelt 20 min): hartslag, pink noise, lullaby & waterval

  • Gemakkelijk te bevestigen

  • Volume regulatie

  • Zacht roze licht (gloed) werkt geruststellend

In het midden zit een wit lampje, die je aan kunt zetten als je even bij je baby kijkt. Het lampje is niet super fel, maar geeft zachte gloed. Als je kindje ouder wordt kun je dit lampje als nachtlampje gebruiken. Het geeft een witte gloed heeft een timer van 20 minuten.

Vanaf € 32,95 

FisherPrice - Bedtijd Otter


Muzikaal otter-sluimerspeeltje met "ademende" beweging voor baby's vanaf de geboorte


Deze Fisher-Price® Bedtijd Otter is een uniek, pluche sluimerspeeltje dat jouw baby troost biedt, bijna net zoals je dat zelf zou doen. Het zachte buikje beweegt omhoog en omlaag in een ritmische beweging en imiteert zo jouw ademhaling. In combinatie met tot 30 minuten aan rustgevende muziek, geluidjes en zachte verlichting, helpt dit je baby om op een natuurlijke manier rustig te worden. Met het lieve gezichtje, de super behaaglijke stoffen en satijnachtige staart, is de kalmerende Bedtijd Otter een perfect sluimervriendje voor je baby. Waar ontwikkeling en spel samenkomen Zintuigen: De zachte texturen, rustgevende muziek en verlichting en de zachte ritmische beweging van het sluimerspeeltje zijn niet alleen bevorderlijk voor de ontwikkeling van de tactiele, visuele en auditieve zintuigen van je baby, maar zorgen er ook voor dat je kleintje zich beter ontspant. Gezonde gewoonten: Dit lieve sluimerspeeltje kan deel gaan uitmaken van de bedtijdgewoonten van je baby, waardoor je kleintje gezonde slaapgewoonten kan ontwikkelen. Veiligheid en geluk: Het vriendelijke gezichtje van de otter, rustige bewegingen en zachte muziek helpt je baby rustig te worden en geeft je kleintje een gevoel van veiligheid.

Vanaf € 47,99


 

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page