top of page

Numsy: White Noise machines op een rij (2023)

Bijgewerkt op: 20 feb. 2023


Wanneer je een white noise machine wilt kopen, kom je al snel uit bij een white noise machine van Numsy. Er zijn veel verschillende white noise machines van Numsy op de markt, hoe weet je welke het beste bij jou past? Ik vertel het je graag.


Daarnaast geef ik je een overzicht van de redenen waarom de aanschaf van een white noise machine ook voor jou voordeel kan opleveren. Voordat we verder gaan welke verschillende apparaten Numsy aanbiedt wil ik je graag toelichten wie Numsy is en wat je van Numsy kunt verwachten.


Inhoudsopgave:

 

Wie is Numsy?

Numsy is opgericht in 2019 en is in 3 jaar tijd dé plek geworden voor betere slaap in Nederland en België. Je kunt op de website van Numsy verschillende producten bestellen om beter te slapen, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Denk aan white noise machines, oordoppen, (gratis) slaapgidsen, een community. Je kunt zelf een afspraak inplannen bij één van de drie slaapcoaches, zodat jij geholpen wordt met het doorslapen van je kindje. Voor iedereen die beter wilt slapen is er wel informatie te vinden bij Numsy.


Daarnaast biedt Numsy een community aan met verschillende specialisten die jou of je gezin helpen om beter te leren slapen. Numsy is marktleider in de ontwikkeling van white noise apparaten. Of het nu gaat om in slaap komen of in slaap blijven; de apparaten van Numsy helpen voor een goede nachtrust. Uitgerust en fit wakker worden, wie wilt dat niet?

 

Missie van Numsy

Numsy heeft een missie: ervoor zorgen dat iedereen een fijne en goede nachtrust heeft. Met gecertificeerde pedagogen, slaap-, voeding- en opvoedingscoaches kan je ervan uitgaan dat ze verstand hebben van zaken en jou kunnen helpen met je slaapprobleem.

 

Community van Numsy: Numsy Plus

Met meer dan 150 blogs die meer dan 250.000 x gelezen zijn, is de community van Numsy de plek als je meer over slaap te weten wilt komen. Je kan vrijblijvend de openbare blogs raadplegen om meer te leren over slaap en slaapritmes over je baby.


Numsy heeft een groot online platform gestart: Numsy Plus. Hier kan iedereen van jong tot oud gratis terecht. Naast adviezen van de gecertificeerde slaapcoaches vindt je hier informatieve blogs en hulp van gelijkgestemden.


Wat houdt de community in?

  • maandelijks live contact

  • maandelijks live trainingen en Q&A's van de Numsy experts

  • experts en specialisten komen aan het woord, om kennis te delen over slaap, ontwikkeling en voeding.

  • alle sessies worden opgenomen, zodat je kunt terug kijken 

Community van Numsy: Numsy Plus Academy

Het verschil tussen Numsy plus en de Numsy Academy is dat je in de Acedemy alles leert op het gebied van slaap, ontwikkeling en voeding voor jouw kleintje tussen 0-10 jaar. Je kunt je heel makkelijk aansluiten bij de community. 

Wat is white noise?

White noise of witte ruis is eigenlijk niets meer en niets minder dan een constante ruis. Voor veel mensen klinkt het vreemd witte ruis. Want als je wilt slapen wil je toch juist geen ruis maar stilte om je heen?


Het is onderzocht en het blijkt dat de constante witte ruis een ontzettend kalmerend effect heeft. Het doet je waarschijnlijk denken aan de baarmoeder door het suizende geluid van het bloed wat heen en weer stroomt. Veel kinderen vallen ook snel in slaap tijdens een geluid zoals bijvoorbeeld het autorijden of stofzuigen. Dit komt door het kalmerende geluid, wat alle andere geluiden maskeert.


Als je niets anders meer hoort dan alleen een suizend geluid dan is dit zeer bevorderlijk om in snel in slaap te vallen.


 

Numsy White Noise Machines

Numsy heeft verschillende White Noise Machines in het assortiment. De white noise machines zijn al te bestellen vanaf € 22,95. Ze zijn hierin marktleider in Nederland. Ik heb de top 4 White Noise Machines voor je op een rij gezet.

 

Top 5 White Noise Machines 2023 Numsy

 

#1 White Noise Machine Numsy: Numsy Move - Nieuw!


De Move is het nieuwste white noise apparaat Van Numsy. Naast de moderne look komt het met vele praktische features en ruime keus aan geluiden.


De Numsy Move beschikt over 40 geluiden waaronder de favoriete hartslag en baarmoeder geluiden. Ook voor volwassenen zitten er voldoende natuurlijke geluiden op! Naast het ademend licht is de Move draadloos te gebruiken dankzij de krachtige batterij, beschikt het over speakers van hoogwaardige kwaliteit en heeft maar liefst 20 geluidslevels!


Als klap op de vuurpijl heeft het 7 kleuren ademend licht die in elkaar kunnen overgaan, 4 dimbaarheidslevels en 5 timers met continue afspelen! Ervaar deze nieuwste topper zelf!

Nu tijdelijk extra scherp geprijsd: € 35,-


 

#2 White Noise Machine Numsy: Numsy Touch

De Numsy Touch staat echt op nummer 2 in mijn top 5 beste white noise machines. De reden hiervan is dat dit het nieuwste en meest luxe en verfijnde white noise apparaat is van Numsy. Naast het moderne jasje komt het met vele praktische features. Het is het meest dure apparaat van Numsy, maar voor dit geld heb je ook zeker een geweldig apparaat.


De Numsy Touch is draadloos te gebruiken dankzij de krachtige batterij, beschikt het over speakers van hoogwaardige kwaliteit en heeft maar liefst 20 geluidslevels!


Als je de Numsy Touch gebruikt voor je baby of kind dan heeft het als grote voordeel dat de Numsy Touch makkelijk mee op reis door het ophangkoordje. Naast de 25 natuurlijke geluiden met white noise, pink noise en brown noise zitten er ook 3 yoga en 3 alpha music geluiden erbij. Zo ga jij ook ontspannen de nacht in! De Touch is geschikt voor baby's maar ook voor volwassenen. Je kunt er heerlijk bij wegdromen maar je kan er ook nog eens productiever door werken. Win-win dus voor kind en volwassenen. Want deze White Noise Machine is perfect te gebruiken als achtergrondgeluid tijdens het werken. Zo zit je niet in stilte, maar word je ook niet afgeleid.

Als klap op de vuurpijl heeft het 7 kleuren ademend licht die in elkaar kunnen overgaan, 3 dimbaarheids levels en 6 timers! En dat allemaal met een simpele en zachte touch.


Binnenkort geef ik je mijn volledige review van dit mooie apparaat.

Prijs indicatie: € 52,- 

#3 White Noise Machine Numsy: Numsy Original 2.0


Wanneer je voor een basic apparaat wilt gaan dan is de Numsy Original 2.0 een mooi instapmodel. Voor deze kleine prijs creëert de Numsy Original 2.0 dé perfecte omgeving door natuurlijke geluiden uit te zenden die een ontspannen werking op het lichaam hebben.


De Numsy Original 2.0 is de verbeterde versie van zijn voorganger, de Original. Er zijn een aantal interne verbeteringen doorgevoerd waaronder een amber gekleurd ademend licht lampje voor een nóg meer rustgevend effect voor de ogen. Daarnaast zijn er nu niet 9 maar 20 verschillende natuurlijke geluiden met meerdere witte ruis geluiden! De hersenen nemen de positieve geluiden op waardoor factoren van buitenaf moeilijk op te vangen zijn. Zo komen jouw hersenen uiteindelijk tot rust en worden jij of je kindje heerlijk ontspannen.


Als laatste is de afspeeltijd van de continue timer aangepast van 12 naar 14 uur! Hiermee kan jouw kleintje nóg langer genieten van zijn/haar slaapje!


Prijs indicatie: € 21,95


 

#4 White Noise Machine Numsy: Numsy Calm

De Numsy Calm heeft meer features dan de Numsy Original 2.0. Iedereen is gebaat met een White Noise apparaat en als je er één wilt waar zowel heel jong als oud van kan dromen, dan is Numsy Calm je antwoord!


De Calm is nét wat geavanceerd dan de Original. Zo heeft het maar liefst 29 natuurlijke geluiden en 7 kleuren ademend licht. Daarnaast is deze ook makkelijk mee te nemen met het handig ophangkoordje.


Prijs indicatie: € 39,95


 

Numsy Beter Slapen hulpmiddelen

Naast de bekende white noise machines biedt Numsy ook andere hulpmiddelen aan om beter te slapen. Lees maar snel mee!

 

Numsy Anti Snurk Set


Je kunt nog zo´n goed ritme hebben, als jij of je partner halve bossen omver zaagt tijdens het slapen is het lastig een goed slaappatroon op te bouwen. De persoon naast de snurker slaapt slecht, maar de meeste snurkers slapen zelf ook niet optimaal. Waarschijnlijk door het toedoen van apneu of ze hebben moeite door hun neus te ademen. Voordat jullie overgaan op een medische ingreep, naar slaappillen grijpen of de ander verbant naar een ander deel van het huis: probeer ons premium anti snurk set. Wie weet: misschien kunnen jullie dit lastige probleem wel tackelen zonder medicijnen of onnatuurlijke middelen. De premium anti snurk set bestaat uit 3 paar kwalitatieve siliconen oordopjes, een snurk beugel en neusverspreiders in maar liefst 3 verschillende maten. Wij hebben ons best gedaan één customset te ontwikkelen die voor iedereen werkt. Jong en oud. Alles is vervormbaar, comfortabel en wasbaar. Zo kun je het blijven hergebruiken!

Je tilt je nachtrust naar een nog hoger niveau als je deze set combineert met een white noise apparaat zodat jullie volledig relaxt in slaap kunnen vallen.


 

Numsy Earplugs Transparant


Last van omgevingsgeluiden of een snurkende partner? Wil je jouw oren of die van je kinderen beschermen tijdens het zwemmen of misschien wel bij een te luid feest? De Numsy Earplugs zijn jouw redder in nood!


De kwalitatieve oordopjes zijn gemaakt van vervormbare siliconen en vormen zich moeiteloos naar ieders oor. Zo houd je ongewenste geluiden buiten en kan jij of je kindje lekker slapen. Een hele fijne feature van deze dopjes is je ze kunt wassen en hergebruiken. Je hoeft ze dus niet na 1 keer gebruiken weg te gooien!


 

Numsy Anti Knars set

Wist je dat tandenknarsen vervelende gevolgen kan hebben? Denk aan slijtage aan het gebit en kiezen of vullingen die afbreken. Daarnaast veroorzaakt het pijn in de kaken, hoofdpijn bij het wakker worden en moeite met kauwen op langere termijn. Geen pretje en dat terwijl de oplossing zo makkelijk is: onze anti knars set!

Deze custom, premium set is geheel op jouw gebit aan te passen. Het bevat namelijk vervormbare bitjes zodat je zelf de perfecte pasvorm kunt verkrijgen. Daarnaast bevat het vervormbare siliconen oordopjes en neusverspreiders in 3 verschillende maten. Het mooiste is, alles is wasbaar. Ook de oordopjes! Zo kun je het blijven hergebruiken! Ons anti knars set is geschikt voor jong en oud, want ook baby’s en jonge kinderen kunnen tandenknarsen!


 

Numsy Kortingscode (2022)

Ontzettend leuk dat ik je een kortingscode mag aanbieden. Wanneer je op één van de links klikt in dit artikel en de volgende kortingscode gebruikt: lach5 dan krijg je extra korting bij het bestellen van een apparaat bij Numsy.

 

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page