top of page

Houd je handen warm met de beste verwarmde handschoenen

Bijgewerkt op: 26 okt. 2023


handschoenen met sneeuw

Zie je op tegen de koude winter? Dat hoeft niet, want met verwarmde handschoenen trotseer jij de laagste temperaturen. Of je nu naar je werk fietst of een lange toertocht op een motor wil maken, voor alle omstandigheden zijn er fantastische handschoenen die je beschermen tegen de kou. Ontdek dus snel meer over de beste verwarmde handschoenen die ik voor jou heb verzameld. Overigens zijn deze handverwarmers ook leuk om als cadeau te geven aan een vriend of vriendin die vaak buiten is.

 

Hoe werkt een handschoen die verwarmd wordt

First things first, voordat ik je mijn overzicht geef, vertel ik je eerst hoe verwarmde handschoenen werken. Het zijn batterij-aangedreven handschoenen die je handen verwarmen via kleine verwarmingselementen. Je hoeft overigens niet bang te zijn voor brandgevaar. Deze handschoenen beschikken namelijk over een beveiliging die het verwarmingssysteem uitschakelt wanneer de elementen te warm worden. Ook zijn verwarmde handschoenen voorzien van een beveiliging tegen kortsluiting.

 

Let op de volgende zaken bij het kopen van verwarmde handschoenen

Wanneer je op zoek gaat naar verwarmde handschoenen zijn er een aantal factoren waar je rekening mee moet houden. Wil je bijvoorbeeld een handschoen die je hele hand verwarmt of alleen de handpalm? Ook zaken als batterijduur, gebruiksgemak, verwarmingsniveaus en temperatuurbereik verschillen bij verwarmde handschoenen. Om je op weg te helpen heb ik voor verschillende situaties de beste verwarmde handschoenen gezocht.

 

Verwarmde handschoenen voor verschillende buitenactiviteiten


Dual Heating-handschoenen van BERTSCHAT

De Dual Heating-handschoenen van BERTSCHAT zijn ideaal voor iedereen die snel last heeft van koude handen. Of je nu boodschappen gaat doen of een lange fietstocht maakt, deze verwarmde handschoenen houden je handen comfortabel. Het materiaal van de handschoen is waterdicht, isolerend en ademend. Je handen blijven dus ook comfortabel bij een hagelbui of in de natte sneeuw.


Verder kunnen deze handschoenen je hele hand verwarmen en zijn de accu’s oplaadbaar via USB. Nog een voordeel: je kunt met de Dual Heating-handschoenen gewoon het touchscreen van je telefoon of tablet gebruiken.


Waarom kiezen voor de Dual Heating handschoenen van Bertschat?


De voordelen van de BERTSCHAT® PRO verwarmde handschoenen op een rij:


✅Verwarming door de hele handschoen: inclusief de palm van de hand, vingertoppen en rug van de hand.

✅De warmste verwarmde handschoenen die er bestaan: u bent gewapend tegen de meest extreme weersomstandigheden en hebt nooit meer koude handen.

✅Eenvoudige temperatuurregulatie: met een knop op de handschoen kunt u de temperatuur instellen in 3 standen en de boven- en/of onderverwarming inschakelen.

✅Krachtige accu's: de meegeleverde accu's zijn geschikt voor de hoogste stand (III) en boven- en onderverwarming.

✅Hoge isolatiewaarde: de handschoenen zijn voorzien van keurmerken als HIPORA en 3M Thinsulate, waardoor de warmte vastgehouden wordt en u vaker een lagere stand kunt gebruiken.

✅Geschikt voor mensen met koude handen, wintervingers, het syndroom van Raynaud, fanatieke wandelaars, (elektrische) fietsers en wintersporters.

✅Inclusief 2 oplaadbare accu's (2.600 mAh) en USB-oplader.

✅Dual Heating: twee grote, unieke verwarmingselementen rondom de gehele hand, inclusief vingertoppen.

✅Wind- en waterdichte laag: beschermt tegen de elementen.

✅Hipora® waterdicht en ademend membraan: houdt de handen droog en comfortabel.

✅Touchscreen: u kunt uw telefoon of tablet gebruiken zonder de handschoenen uit te hoeven trekken.

✅USB-oplaadbaar: makkelijk en snel op te laden.

✅Waterdichte rits met afsluitbaar vak voor de accu's.

✅Tot wel 8 uur verwarming op een enkele lading.

✅Unisex model: voor mannen en vrouwen.

✅Beschikbaar in verschillende maten (XS t/m 3XL).

Ontdek snel meer over de Dual Heating-handschoenen van BERTSCHAT!



 

De beste verwarmde handschoenen van wol


handschoenen van Gratyfied

Draag je het liefste wollen handschoenen in de winter? Kies dan voor de verwarmde handschoenen van Gratyfied. Dit model laat je vingers voor de helft vrij. Maar wil je toch je vingers bedekken? Dan sla je eenvoudig het flapje van de handschoen om en je hebt een warme want.


De wollen handschoenen geven een constante temperatuur van 45 graden aan zowel de palm als de rug van je hand. Je kunt met de batterijen je handen 6-8 uur verwarmen, mits je deze niet op de hoogste stand zet. De Gratyfied-handschoenen zijn door hun flexibiliteit ideaal voor dagelijkse zaken als boodschappen doen of reizen met het openbaar vervoer. Overigens kun je deze verwarmde handschoenen ook makkelijk opladen met USB.


Vind meer info over de verwarmde handschoenen van Gratyfied!


 

Gebruik ultradunne verwarmde handschoenen als extra warme onderlaag


ultradunne verwarmde handschoenen van BERTSCHAT

Heb je een paar favoriete handschoenen, maar zijn deze niet verwarmd? Dan kun je toch heerlijke warme handen krijgen met de ultradunne verwarmde handschoenen van BERTSCHAT. Ze zijn gemaakt van zeer dun polyester en hebben extreem platte accu’s. Hierdoor kun je er eenvoudig een andere handschoen overheen trekken. Overigens functioneren deze handschoenen ook in hun eentje als goede verwarmers van je handen. Je kunt ze dus ook zonder andere handschoenen dragen. Bovendien zijn ze waterbestendig dus mogen ze nat worden.


Waarom kiezen voor de ultradunne verwarmde handschoenen van Bertschat?


✅Geschikt voor iedereen die last heeft van koude handen

✅Passen in iedere handschoen, waardoor je je favoriete handschoenen kunt blijven dragen

✅Verwarmen tot wel 68 graden Celsius

✅Inclusief krachtige 2.200 mAh accu's die tot wel 8 uur meegaan op één lading

✅Accu's zijn 40% dunner dan die van andere aanbieders

✅Sterke carbon fiber warmte elementen zijn onbreekbaar

✅Nieuwste slijtvaste touchscreen stof voor verbeterde bediening van toetsenborden en touchscreen schermen

✅Waterbestendig, mogen dus nat worden

✅Geschikt voor wintersport, golfen, jagen, fietsen, wandelen en werkhandschoenen

✅Stretchy pasvorm die altijd past (XS t/m XXL beschikbaar)

✅Wasbaar en duurzaam

✅Ultra dun ontwerp, speciaal ontworpen om onder andere handschoenen te dragen

✅Verwarming loopt over de rug van de hand en helemaal door tot aan de vingerpunten, waardoor u heerlijk warme handen krijgt.


Lees meer over de eigenschappen van de ultradunne verwarmde handschoenen van BERTSCHAT!



 

Ontdek de ideale verwarmde handschoenen voor op de fiets en motor


PIXMY Heated Gloves PULE-7.4

Wanneer je verwarmde handschoenen voor op de fiets of motor zoekt, dan is het fijn als de batterijen lang meegaan. De PIXMY Heated Gloves POLY-7.4v hebben een extra lange batterijduur. Ze kunnen 7 tot 14 uur je handschoenen warm houden. Dus maak je in de winter graag lange tochten op de motor met verwarmde handschoenen, dan is dit handschoenenmodel ideaal. Verder zijn deze verwarmde handschoenen uitgerust met een verstelbare riem en trekkoord, zodat er geen koude lucht bij je handen komt. Daarnaast heb je de beschikking over drie warmtestanden en kun je met de vingertoppen je touchscreen bedienen.


Ontdek snel meer over PIXMY Heated Gloves PULE-7.4: de ideale verwarmde handschoenen voor op de motor of de fiets!


Waarom kiezen voor de Pixmy Heated Gloves?

De PIXMY® Heated Gloves POLY-7.4v zijn de must-have handschoenen voor deze winter! Hier zijn de voordelen op een rijtje:


✅Drie warmtestanden: 65°C | 56°C | 47°C, pas aan naar jouw voorkeur.

✅Zacht-polyester buitenvoering voor extra comfort.

✅Zacht-fleece binnenvoering voor extra warmte.

✅Extra krachtige batterij [7.4v 4000mAh] waarmee de handschoenen 7-14 uur meegaan!

100% waterafstotend en 100% winddicht, stap gerust in stevige wind en regen.

✅Geschikt voor gebruik tijdens scooter- / motor- / brommer- / fietsritten.

✅Touchscreen vingertoppen zodat je gewoon je smartphone kunt blijven gebruiken.

✅Verstelbare riem en trekkort zodat je de ideale maat voor je handen kunt bepalen.

✅Unisex: voor vrouwen en mannen.

✅Inclusief opberghoes voor gemakkelijk opbergen.

✅ Gemaakt van hoogwaardige materialen

✅ Wordt geleverd met twee batterijen. oplader, en tips om het beste uit de batterijen te halen



 

Voordelen verwarmde handschoenen

Twijfel je nog of je voor verwarmde handschoenen zou moeten kiezen? Hieronder de voordelen voor je op een rij:


✅Houd je handen warm: Verwarmde handschoenen zijn de perfecte manier om je handen warm te houden bij koud weer. Ze maken gebruik van verwarmingselementen op batterijen om een constante stroom warmte te leveren, zodat je zelfs bij de koudste temperaturen kan genieten van warme handen.


✅Verschillende warmteniveaus: De meeste verwarmde handschoenen hebben instelbare warmte-instellingen, zodat je het warmteniveau kunt kiezen dat bij je past. Of je nu een zachte warmte wilt of iets intensers, met verwarmde handschoenen kan je je comfortniveau eenvoudig aanpassen.


✅Duurzame materialen: Verwarmde handschoenen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals leer en nylon, dus ze gaan lang mee. De verwarmingselementen zijn ook ontworpen om duurzaam te zijn, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat ze al na een paar keer gebruik stuk gaan.


✅Gemakkelijk te gebruiken: Verwarmde handschoenen zijn ongelooflijk gemakkelijk te gebruiken - je hoeft ze alleen maar aan te zetten en de warmte-instelling naar wens aan te passen! Je kunt ze ook uitschakelen als je ze niet gebruikt, zodat de batterij langer meegaat en je handschoenen langer meegaan.


✅Veelzijdig ontwerp: Verwarmde handschoenen zijn er in verschillende stijlen. Van wollen handschoenen tot leer. Er is vast een ontwerp dat bij je past, en anders kies je voor de onderhandschoenen van Bertschat! Dan kan jij je eigen favoriete handschoen makkelijk overheen dragen.

 

Handschoenen voor koude weersomstandigheden: een mooi cadeau om te geven of voor jezelf

Je ziet het, van koude handen hoef je geen last te hebben deze winter. Ook als een mooi verjaardags- of kerstcadeau zijn verwarmde handschoenen een originele keuze. Ben je op zoek naar nog meer producten om je warm te houden in de winter? Wat dacht je van een heerlijke elektrische deken voor op de bank of een infrarood deken? Maak van deze winter een heerlijk warme winter :)



Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page