top of page

Vraag het de engelen met de beste engelenkaartjes


engelenkaartjes trekken

Zit jij soms met belangrijke levensvragen waar je geen antwoord op weet of heb je hulp nodig bij een beslissing? Vraag het dan aan de engelen. Dat kun je heel gemakkelijk doen via speciale engelenkaartjes. Hiervoor zijn allerlei sets te koop die je helpen aan advies uit de engelenwereld.


Maar welke engelenkaarten kun je het beste kopen en wat moet je weten over engelenkaartjes trekken? In dit artikel geef ik je daar graag antwoord op. Ook zocht en vond ik verschillende soorten sets met engelenkaarten. Daarvan heb ik een selectie gemaakt met de beste exemplaren. Lees dus snel verder en ontdek hoe je met orakelkaarten en de engelen antwoord krijgt op je vragen. 

 

Engelen en kaarten: een magische combinatie

Engelen komen in allerlei religies voor als helpers en beschermers van mensen. De kaarten zijn bedoeld om in contact te komen met de engelenwereld. Op een engelenkaart vind je de boodschap van een engel. Zo kan deze het advies geven om vertrouwen te hebben of om te vergeven. Of misschien bestaat de wijze raad uit dat de situatie zal verbeteren of dat je er klaar voor bent. Voor al deze adviezen zijn er verschillende engelen beschikbaar. De engelen op de kaarten vertegenwoordigen bijvoorbeeld moed, geduld of plezier. 

 

Engelenkaartjes trekken: zo doe je dat

Wanneer je engelenkaartjes gaat trekken, is het belangrijk dat je op een rustige plek bent waar je niet wordt gestoord. Het is namelijk een intuïtief proces, waarbij je je openstelt voor de energie en boodschappen van de engelen. Concentreer je op je vraag voor bijvoorbeeld advies of inspiratie. Ook kun je bij het trekken van een engelenkaartje gewoon openstaan voor de boodschap van de engelen. Dit laatste is bijvoorbeeld een mooi ritueel om dagelijks te doen, zodat je weet door welke overtuiging je je kunt laten leiden. 

 

Engelenkaartjes kopen: ontdek 6 mooie kaartendecks

Omdat je engelenkaartjes op verschillende manieren kunt gebruiken, is het belangrijk dat je een pakket koopt met de juiste engelen en kaarten. Er zijn veel verschillende soorten decks met engelenkaarten. Zo bestaan er sets met enkel engelenkaarten van Michael de aartsengel, maar ook zijn er orakelkaarten van verschillende engelen. 


Om de beste engelenkaartjes te kopen, heb ik hier zes toppers van card decks op een rij gezet. 

 

Engelen antwoorden van Doreen Virtue & Radleigh Valentine 

doreen virtue kaartendeck engelenkaartjes

In dit kaartendeck vind je 44 orakelkaarten met een heldere boodschap. Het advies kan variëren van een simpele ‘ja’ of ‘nee’ tot en met ‘wacht’ of ‘het is aan jou’. Zoek je dus een rechttoe rechtaan antwoord op je vragen? Dan vind je dat in deze prachtig vormgegeven engelenkaartjes 

Vraag raad aan de engelen van Toni Carmine Salerno

Vraag raad aan de engelen inzichtkaartjes

In deze doos zitten 55 magische engelenkaartjes boordevol hemels advies. Dit is een ideaal pakket als je iedere dag engelenkaarten wilt trekken. Je maakt dan gewoon de doos open, legt je linkerhand op de kaarten, sluit je ogen, denkt aan je dilemma en kiest de kaart. Het advies dat je krijgt, wordt kort toegelicht.  

Het orakel van de aartsengelen van Doreen Virtue

Het orakel van de aarsengelen kaartenset doreen virtue

Wil je advies van de 15 aartsengelen? Dat kan via dit deck met 45 engelenkaarten.

Van Michael tot Metatron: de aartsengelen helpen je met het beantwoorden van belangrijke levensvragen en geven je raad. 

De geschenken van de aartsengelen van Maaike Kerstens

De geschenken van de aartsengelen

Wil je stap voor stap kennismaken met de aartsengelen? Dan is deze set met engelenkaarten echt iets voor jou.


Bij de mooi vormgegeven kaarten hoort een handleiding die je wegwijs maakt.  
 

Symbolen van de helende engelen van Ingrid Auer

De symbolen van de helende engelen

Deze set heeft 49 sleutels tot de wereld van de engelen. Ofwel het bestaat uit 49 kaarten met prachtige symbolen voor heling. Het bijbehorende werkboek vertelt je wat de symbolen betekenen. Met deze engelenkaartjes kun je antwoorden krijgen op levensvragen. Ook kun je voor advies iedere dag een kaart trekken. 
 

Vraag hulp aan de engelen van Rita Pietrosanto 

Orakelkaarten voor tieners

Speciaal voor tieners en jongvolwassenen die engelenkaartjes willen trekken is deze set in het leven geroepen.


Het bestaat uit een boek en orakelkaarten van engelen met boodschappen die gericht zijn op de uitdagingen die horen bij het opgroeien.   

Ontdek meer over kaarten en hun spiritualiteit

Wil je meer weten over hoe kaarten je kunnen helpen in het leven? Lees dan ook mijn artikel over orakelkaarten en spirituele inzichtkaarten!
Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page